OK LLIGA 2013-14 (JORN 27): VENDRELL 7 - REUS 8

Font: Premsa CE Vendrell

El Vendrell perd el derbi contra el Reus amb un gol al darrer minut

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL (7): Xevi Puigbí (porter), Sergi Miras, Xixi Creus, Lluís Ferrer, Jordi Ferrer, -cinc inicial- Carlos Cortijo, Àngel Rodríguez, Erik Gual, Edgar Juncosa i Xús Fernández (porter).
REUS DEPORTIU (8): Roger Molina (porter), Albert Casanovas, Jordi Adroher, Marc Ollé, Xavi Costa -cinc inicial- Xavi Rubio, Marc Vázquez, Joan Salvat, Jepi Selva i Adrià Català (porter).

Gols1-0 (1') Jordi Ferrer; 1-1 (9') Albert Casanovas, de penal; 2-1 (23') Lluís Ferrer; 2-2 (23') Jordi Adroher; 2-3 (24') Xavi Costa; 2-4 (29') Xavi Costa; 2-5 (34') Xavi Costa; 3-5 (36') Xixi Creus; 4-5 (38') Sergi Miras, de penal; 5-5 (39') Carlos Cortijo, 5-6 (41') Xavi Rubio; 6-6 (44') Sergi Miras; 7-6 (45') Xixi Creus; 7-7 (47') Jepi Selva, i 7-8 (49') Jepi Selva;

Àrbitres: Prades i Diaz.

Targetes: blava a Cortijo (13'), a Jordi Adroher (39'); a Jordi Ferrer (42')

Incidències: Eloi Albesa no va jugar a causa d'una hèrnia.

El Vendrell es va avançar ben aviat en el marcador amb un gol en el primer minut de Jordi Ferrer. Després de diverses jugades d'atac, amb un joc intens per part dels dos equips, Albert Casanovas va fer l'1 a 1 de penal al minut 9. Al minut 13, Carlos Cortijo va rebre una targeta blava en una jugada molt discutida d'un penal sobre Xavi Costa. En aquesta ocasió, Xevi Puigbí va aturar el xut d'Albert Casanovas. El Vendrell va saber aguantar la inferioritat numèrica. El final del la primera part va ser trepidant amb gols de Lluís Ferrer, Jordi Adroher i Xavi Costa que van deixar el marcador amb un 2 a 3 al descans, al qual es va arribar amb una petita picabaralla a l'àrea defensada per Roger Molina.

Al minut 29 Xavi Costa va fer el quart per al Reus. Al minut 32, el Reus va fer la desena falta, però Jordi Ferrer va estavellar la pilota al travesser en la falta directa consegüent. Al minut 34 Xavi Costa va fer el seu hat trick particular, posava el partit força complicat per al Vendrell. Al minut 36 Xixi Creus va retallar distància en el marcador i al 38 Sergi Miras va fer el 4 a 5 de penal. El Vendrell es va tornar a posar en el partit. Els següents minuts van ser d'anades i tornades ràpides perp art dels dos equips.

Al minut 39 Jordi Adroher va fer falta sobre Sergi Miras i va rebre una targeta blava. Jordi Ferrer no va estar encertat en la falta directa, però en la jugada següent Carlos Cortijo va fer l'empat a 5. Al minut 41 Xavi Rubio va tornar a avançar el Reus en el marcador. Al minut 42 el Vendrell va fer la desena falta, però en l'execució de la falta directa Xavi Costa va fer la quinzena falta del Reus. Jordi Ferrer tampoc va estar encertat en la falta directa i a la jugada següent el mateix Ferrer va rebre targeta blava per falta sobre Jepi Selva. Xevi Puigbí va aturar la falta directa executada per Xavi Rubio. El Vendrell va tornar a jugar a la perfecció aguantant la inferioritat numèrica.

Al minut 44, els àrbitres van xiular penal favorable al Vendrell. Aquesta vegada Roger Molina va encertar la direcció del xut de Miras i el va aturar. Tot seguit, però, el mateix Miras va fer el 6 a 6. Al mateix minut Xixi Creus va avançar el Vendrell en el marcador, però va durar poc perquè Jepi Selva va tornar a empatar el partit. A un minut per al final Jepi Selva va fer el 7 a 8, resultat amb el qual es va arribar al final d'un derbi trepidant.

El proper divendres el Moritz CE Vendrell jugarà al Palau Blaugrana la penúltima jornada de l'OK Lliga.