26 de juny 2014

GRAN ÈXIT DE LA "FESTA DELS CONTES DE SANT JOAN" 2014


La XII edició de la Festa dels Contes de Sant Joan, organitzada per la Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer coincidint amb la diada festiva de Sant Joan, ha aplegat enguany a quasi 300 assistents en el marc incomparable del Templet de Linné del Jardí Botànic Marimurtra de Blanes, un espectacular mirador sobre un penya-segat amb vistes a un bonic racó de la Costa Brava.


Com a principal novetat de l'edició d'enguany hi havia la presentació dels contes finalistes del 1er Premi Recvll de literatura infantil, narrats pels seus propis autors: el guanyador, Jordi Serra Mayoral, amb “La Paula es queda sense paraula”, i la finalista, Maria Dolors Massa, amb “El Cor del Bosc”. També van prendre part els rodallaires Pep Rams, que va obrir el recital explicant una aventura fantàstica arranjada amb l'acompanyament del seu banjo, i Mercè Domènech, que va tancar la festa amb “Tito, el pallasso malabarista”, un conte escenificat amb titelles que va fer les delícies de tots els nens i nenes presents, els quals també van col·laborar de forma activa a donar forma a l'historia. L'acte va estar presentat pel president de la Fundació, Joan Torner, i presidit pel gegantó Joan Petit vestit amb la samarreta del CP Voltregà, en honor a la 14ª Festa-Torneig Joan Petit que es va celebrar feia pocs dies a Sant Hipòlit de Voltregà, sota la organització d'aquest històric club osonenc.


Un cop acabats els contes, els assistents, majoritàriament famílies amb nens, van gaudir amb un berenar amb coca de Sant Joan i begudes, cedides pels diferents col·laboradors de l'esdeveniment, i van poder aprofitar per poder fer una visita a aquest racó del Jardí Botànic, que va habilitar un accés gratuït exclusiu als assistents a l'acte. La Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer també va instal·lar una paradeta de venda de samarretes i llibres amb la finalitat de recaptar fons per destinar-los a la lluita contra el càncer infantil.

Clicant al següent enllaç podreu veure una galeria d'imatges de l'acte: