OK LLIGA 2013-14 (JORN 30): VENDRELL 4 - LICEO 0

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL (4): Xús Fernández, Lluís Ferrer, Xixi Creus, Sergi Miras i Jordi Ferrer -cinc inicial- Àngel Rodríguez, Eloi Albesa, Carlos Cortijo, Aleix Cid i Xevi Puigbí.

COINASA LICEO (9): Xavier Malian, Josep Lamas, Lucas Ordóñez, Jordi Bargalló i Eduard Lamas  -cinc inicial- Juan José López, César Carballeira, Alberto Bodelón, Toni Pérez i Aitor Prada.

Gols
0-1 (4') Lucas Ordóñez; 0-2 (9') Eduard Lamas; 0-3 (11') Juan José López;  0-4 (16') Toni Pérez; 0-5 (22') Josep Lamas; 1-5 (27') Sergi Miras; 1-6  (31') Lucas Ordóñez, de falta directa; 2-6 (33') Sergi Miras; 3-6 (34') Jordi Ferrer; 3-7 (37') Eduard Lamas; 3-8 (40') Josep
Lamas; 4-8 (46') Xixi Creus, i 4-9 (47') Eduard Lamas.

Àrbitres: Valverde i López.

Targetes: blaves a Carlos Cortijo (15'), Guillem Cabestany (22'), a Jordi Bargalló (32');  a Lucas Ordóñez (32'), a Toni Pérez (40') i a Sergi Miras (41').

Amb una afició entregada a l'equip, va començar el partit de la darrera jornada de l'OK Lliga 2013-2014 entre el Moritz Vendrell i el Liceo, en una nit de comiats i plena d'emocions. Pel que fa al partit, Lucas Ordóñez va avançar ben aviat el Liceo en el marcador amb un gol al minut 4. Al minut 9 Eduard Lamas va fer el 0 a 2. Cal dir que el Vendrell també buscava la porteria defensada per Malian, però els gallecs van ser més efectius en aquest minuts inicials del partit. I, seguint en aquesta línia, dos minuts després, Juan José López va fer el tercer del Liceo. Al minut 15 Carlos Cortijo va rebre targeta blava per falta sobre Lucas Ordóñez. El mateix Ordóñez va executar la falta directa, però va ser anul·lada pels àrbitres. Al minut següent, Toni Pérez va fer el 0 a 4. Al minut 20 el Vendrell ja va acumular la novena falta d'equip. Dos minuts després Josep Lamas va fer el cinquè del Liceo. Tot seguit els àrbitres van ensenyar targeta blava a Guillem Cabestany per protestar.

A la segona part, va jugar de porter Xevi Puigbí. Només començar el Liceo ja va sumar també la seva novena falta. Al minut 27 Sergi Miras va fer el primer gol del Moritz Vendrell. Al minut 31, el Vendrell va fer la desena falta. Puigbí va aturar la falta directa de Lucas Ordóñez, però els àrbitres la van fer repetir i, llavors, no va fallar i va sumar el sisè gol del Liceo. Tot seguit el Liceo va fer la seva desena falta, però Eloi Albesa no va estar encertat en la falta directa. Al minut 32, Jordi Bargalló va rebre una targeta blava, però Malian va aturar la falta directa de Jordi Ferrer. Seguidament la blava la va veure Lucas Ordóñez i Sergi Miras no va poder superar Malian amb la falta directa. Al minut 33, Sergi Miras va fer el seu segon gol. I un minut després Jordi Ferrer va fer el tercer del Vendrell.

Semblava que el Vendrell es podia posar en el partit, però Eduard Lamas va fer el 3 a 7 al minut 37. El minut 40 va ser entretingut amb un gol de Josep Lamas, una blava a Toni Pérez i la quinzena falta del Vendrell. En les faltes directes cap dels dos equips va estar encertat. Al minut 41 Sergi Miras va rebre una altra targeta blava. Puigbí va neutralitzar en sec l'execució de la falta directa executada per Josep Lamas desviant la pilota amb un gran toc d'estic. Al minut 46 Xixi Creus va fer el 4 a 8. Tot seguit els àrbitres va xiular penal favorable al Liceo, però Puigbí el va aturar. En els darrers minuts va entrar en joc el júnior del Vendrell Aleix Cid. Al minut 47 Eduard Lamas va fer el 4 a 9, resultat amb el que va finalitzar el partit.

Al final del partit els jugadors i el cos tècnic del Moritz Vendrell van fer una volta a la pista per acomiadar-se de l'afició. El comiat especial va ser per a Guillem Cabestany, Lau i Eloi Albesa, però també per a Carlos Cortijo i Xevi Puigbí.