9 de juny 2014

OK LLIGA 2013-14 (JORN 30): CALAFELL 2 - VILAFRANCA 7

Font: Premsa CP Vilafranca

Golejada del Vilafranca al Calafell

El Vilafranca Capital del Vi ha capgirat el 2-0 inicial i ha acabat golejant a la pista del Calafell Tot l’Any per 2-7 en gran partit.

Les coses han començat malament pel  Vilafranca, ja que el Calafell s’ha avançat en només 12 segons gràcies a un gol de Pol Galbas. Posteriorment Borja Ferrer ha tingut l’opció d’ampliar l’avantatge des del punt de penal, però Gerard Camps ha aturat la pena màxima en una acció en què Jordi Galán ha vist la targeta blava. Tot i que els de calefallencs no han aconseguit aprofitar la superioritat numèrica, al minut 15 Sergi Romeu aconseguia anotar el 2-0.

Tot seguit, però, ha arribat la jugada que ha canviat el partit. En una jugada, David Arellano, porter del Calafell, se li ha enganxat l’estic amb la porteria i l’ex-vilafranquí Ferran Rosa ha decidit llançar-li el seu estic des de la banqueta. Aleshores, els àrbitres han ensenyat la targeta vermella a Rosa i Xavi Caldú ha disposat d’una falta directa, però no ha aconseguit transformar-la. A continuació Joan Vázquez ha reduït diferències de penal.

Tot just començar la segona part Xavi Caldú ha restablert les taules al marcador. Els dos equips s’anaven carregant de faltes i mentre que Aguarón ha anotat el 2-3 de falta directa i tot seguit fer el quart, Borja Ferrer ha errat la falta directa corresponent a la desena falta vilafranquina. Un altre cop de falta directa, en aquest cas la quinzena del Calafell, Berna Garcia ha dictat sentència amb el 2-5. De nou Aguarón amb un golàs i Berna han completat la golejada fins al 2-7 definitiu que significa la sisena victòria consecutiva pels homes de Jordi Garcia, que seguiran un any més a l’OK Lliga.

Penal en contra del CP Vilafranca (Foto: CP Calafell)

CALAFELL TOT L’ANY (2): David Arellano, Ferran Rosa, Marc Vergés, Pol Galbas i Borja Ferrer –cinc inicial- Xavi Montoya, Sergi Romeu, Gerard Vergés, Oriol Palau i Ferran Riera

VILAFRANCA CAPITAL DEL VI (7): Gerard Camps, Jordi Esteva, Berna Garcia, Pablo Aguarón i Joan Vázquez –cinc inicial- Marc Navarro, Xavi Caldú, Jordi Galán i Ricard Pintado

Gols: 1-0 Pol Galbas (1'), 2-0 Sergi Romeu (15'), 2-1 Joan Vázquez (17'), 2-2 Xavi Caldú (27'), 2-3 Pablo Aguarón (32'), 2-4 Pablo Aguarón (37'), 2-5 Berna Garcia (42'), 2-6 Pablo Aguarón (44'), 2-7 Berna Garcia (49')