16 de juny 2014

S'ACABA LA LLIGUETA "ELS MENUTS" 2014


FESTA DE FI DE CURS

Aquest passat dissabte 14 de juny, un any més i com resulta habitual, la jornada final de la lligueta d'escoles “Els Menuts” es va celebrar íntegrament a la seu del seu organitzador, el CP Malgrat. La novetat d'enguany va ser que en lloc de jugar els partits en el Pavelló Municipal de Malgrat de Mar, que està tancat a l'espera d'unes obres de rehabilitació, la festa es va traslladar fins a la plaça Moguer de la mateixa població. Ni l'impediment de no disposar d'un lloc en condicions, ni d'ajudes per habilitar-ne un, així com tampoc les previsions de mal temps, van impedir que els organitzadors es deixessin l'ànima en fer tot el possible per a que tota la canalla participant tingués una festa com cal.

La gent del CP Malgrat va fer tot el possible i necessari per a que aquest any als més menuts tampoc els hi faltés la seva festa
A la festa de cloenda va donar inici a les quatre de la tarde, i en mig d'un ambient festiu i familiar, van prendre part els vuit equips participants en aquesta XII edició de la lligueta: el CH Lloret, CE Arenys de Munt, CH Arenys de Mar, CP Breda, CP Sant Celoni, SHUM, CH Vilassar i CP Malgrat, reunint a un total de més de 70 nens i nenes. La previsió era que cada equip jugués dos partidets, però la pluja va començar a amenaçar tot just quan tots els equips van jugar un, el que va fer que els organitzadors decidissin fer el lliurament de premis, la foto de grup i donar per acabada la festa en el cas de que la pluja acabés per aparèixer, com així va ser.

Imatge d'un dels partidets disputats a la plaça Moguer de Malgrat
El lliurament de premis i el berenar de germanor es va tenir que fer a corre-cuita per culpa de l'amenaça de pluja
La lligueta “Els Menuts” -que no te caire competitiu, ja que no es comptabilitzen els resultats- va iniciar aquesta XII edició el passat 25 de gener, i al llarg d'aquests mesos s'han disputat 18 jornades, en les que els petits jugadors han pogut posar en pràctica les seves evolucions en l'hoquei patins, servint de plataforma per començar a conèixer les dinàmiques competitives i els valors de l'esport d'equip. 

La foto de grup amb els participants a la festa