OK LLIGA 2014-15 (JORN. 1): VENDRELL 2 - BARÇA 9

El Vendrell perd 2 a 9 contra el Barça en la primera jornada de l'OK Lliga

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL (2): Guillem Fox, Jordi Creus, Jordi Ferrer, Sergi Miras i Eloi Mitjans - cinc inicial - Lluís Ferrer, Àngel Rodríguez, David Martínez, Aleix Cid i Xus Fernández.

FC BARCELONA (9): Aitor Egurrola, Pablo Álvarez, Matías Pascual, Sergi Panadero i Marc Torra - cinc inicial - Marc Gual, Raül Marín, Xavi Barroso, Sergi Llorca i Sergi Fernández.

Gols0-1 (1') Pablo Álvarez; 0-2 (4') Pablo Álvarez; 0-3 (5') Marc Torra; 0-4 (11') Sergi Panadero; 1-4 (13') Àngel Rodríguez; 1-5 (16') Pablo Álvarez; 1-6 (21') Raül Marín; 1-7 (24') Pablo Álvarez; 2-7 (27') Jordi Creus; 2-8 (32') Marc Torra, i 2-9 (44') Raül Marín.

Àrbitres: Daniel Villar i Jorge García.

Targetes: blaves a Sergi Miras (10') i David Martínez (43').

Abans de començar el partit, set atletes, entre els quals hi ha el vendrellenc Jonathan Hernández, s'han fet una foto amb els dos equips per donar a conèixer el seu projecte #IMHEART(IRONMAN HEART), per a la participació a l'Ironman Barcelona a favor dels afectats de la fibromiàlgia.

Pel que fa al partit, ben aviat el Barça s'ha posat pel davant en el marcaddor i al minut 11 ja guanyava 0 a 4. Al minut 13 Àngel Rodríguez ha fet l'1 a 4, però els blaugrana han continuat desplegant el seu joc i al descans s'ha arribat amb el resultat d'1 a 7. Als dos minuts de començar la segona part Xixi Creus ha fet el segon i últim gol del Vendrell, mentre que el Barça ha marcat dos gols més per establir el definitiu 2 a 9.

El proper dissabte el Moritz CE Vendrell es desplaçarà a la pista del Reus per disputar la segona jornada de l'OK Lliga.