OK LLIGA 2014-15 (JORN. 7): CERCEDA 4 - VENDRELL 3

El Vendrell perd 4 a 3 a la pista del Cerceda

Alineacions

CP CERCEDA (4): Martín Rodríguez, Pablo Fernández, Pablo Togores, Juan Fariza, Jacobo Mantiñán -cinc inicial- Gonzalo Pérez, Joan Manuel Grasas, Alejandro López i Willy Domínguez .

MORITZ CE VENDRELL (3): Guillem Fox, Sergi Miras, Eloi Mitjans, Jordi Ferrer, Lluís Ferrer -cinc inicial- Jordi Creus, David Martínez, Aleix Cid i Xús Fernández.

Gols1-0 (7') Jacobo Mantiñán, de penal; 2-0 (18') Gonzalo Pérez; 3-0 (19') Pablo Togores; 3-1 (39') David Martínez; 3-2 (46') Jordi Ferrer; 4-2 (46') Pablo Togores, i 4-3 (48') Eloi Mitjans, de falta directa.

Àrbitres: Ignacio Garmendia i Jonathan Sánchez.

El Moritz CE Vendrell va perdre 4 a 3 a la pista del Cerceda i es manté a la part baixa de la classificació de l'OK Lliga.

El Cerceda es va avançar en el marcador amb un gol de Jacobo Mantiñán, de penal, al minut 7. Al minut 13 Sergi Miras hagués pogut empatar, però va fallar un penal. Als minuts 18 i 19 el Cerceda es va posar amb un 3 a 0 amb gols de Gonzalo Pérez i Pablo Togores. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la segona part, al minut 39 David Martínez va retallar la distància en el marcador. Tot seguit, tant el Cerceda com el Vendrell es van posar amb 9 faltes. El primer en fer la desena va ser l'equip gallec, però Jordi Ferrer va fallar la falta directa. A la jugada següent el Vendrell va fer la seva desena falta, però Pablo Fernández també va fallar en l'execució de la falta directa. Al minut 46 Jordi Ferrer va fer el 3 a 2 i tot feia pensar en la remuntada, la qual es va veure estroncada amb un gol de Pablo Togores en el mateix minut. Eloi Mitjans va posar més emoció cap al final del partit fent el 4 a 3, al minut 48, de falta directa a causa de la quinzena falta del Cerceda. Però en els darrers dos minuts del partit el marcador ja no es va moure.

El proper dissabte 1 de novembre el Moritz Vendrell jugarà a Valdagno (Itàlia) el partit corresponent a la segona jornada de la Lliga Europea.