30 d’oct. 2014

OK LLIGA 2014-15 (JORN. 7): VILAFRANCA 0 - NOIA 2

Font: Premsa CP Vilafranca

El Patí aguanta, però acaba cedint el derbi

Ahir es va disputar el derbi per excel·lència de l’OK Lliga de l’Alt Penedès, on vilafranquins i sadurninecs van tenir 2 cares, una primera part més de control i especulació i una segona amb més ritme i emoció.

A la primera part els de la Capital del Cava van jugar amb una mica més de rapidesa que els locals. El Vilafranca estava condicionat per les baixes de Roger Rocasalbas i Joan Vàzquez, però alhora, aquestes baixes van demostrar que els joves del planter vilafranquí ja poden començar tenir molts més minuts dels que tenen, per tal de donar-los la confiança necessària per ser un home més del primer equip del Patí, tal i com ho va demostrar ahir, Enric Martí. El Noia després de tenir alguna ocasió clara, en una jugada del veterà Francesc Bargalló, va posar l'1 a 0 en el marcador en el minut 9 de partit. El Vilafranca no es va arronsar i continuava arribant a la porteria visitant, però un encertat Ribó ho aturava tot. En el minut 18, i després de que els àrbitres no xiulessin una falta favorable al Patí, en la següent contra Francesc Gil pel Noia va fer el 0 a 2.

Enric Martí controlant la bola per darrera la porteria del Noia

A la segona part els vilafranquins van sortit amb la voluntat de retallar distàncies i es van bolcar a l’atac, mentre que el Noia buscava les seves oportunitats amb llançaments llunyans de Bargalló. Mica en mica el partit es va tornar boig i va deixar ocasions per ambdós equips. El millor del Noia, Alex Ribó, ha sigut vital durant tot l’encontre, i més a la segona part en què el Vilafranca l’ha atacat de totes les formes possibles; fins i tot li ha aturat un penal a Jordi Esteva al 46’. El marcador ja no s’ha mogut, tampoc en els contraatacs del Noia que ara sí a la segona han vist un segur Gerard Camps, i un Enric Martí, que va demostrar que si juga minuts a l’OK Lliga pot ser un home de futur del Patí.

Gerard Camps, tot i els 2 gols encaixats, va fer un bon partit
Apuntar la trifurca entre Roger Rocasalbas i Jordi del Amor. El primer, des de fora de la pista es preocupava pel seu company Marc Navarro i Jordi del Amor va anar a increpar-lo, que cosa que va acabar amb amb una tarja blava pel jugador del Noia i un redactat dels àrbitres en l’acta.

Ara el Vilafranca és tretzè amb 4 punts empatat amb Lleida, Manlleu i Vendrell, sent els nostres els únics que tenen 7 partits jugats.

CP VILAFRANCA CAPITAL DEL VI (0): Gerard Camps – Jordi Esteva – Marc Navarro – Xavi Caldú – Rubén Fernández [5 inicial] Jordi Galán – Enric Martí

NOIA FREIXENET (2): Alex Ribó – Aleix Esteller – Jordi del Amor – Francesc Bargalló – Eloi Albesa [5 inicial] Francesc Gil – Borja Ferrer

Gols: 0-1 Francesc Bargalló 9’33” / 0-2 Francesc Gil 18’43”