26 de nov. 2014

OK LLIGA 2014-15 (JORN. 10): CALAFELL 4 - VILAFRANCA 8

Font: Premsa CP Vilafranca

La inspiració de Rocasalbas desfà el Calafell

El Vilafranca Capital del Vi es va imposar per 4-8 a la pista del Cafè Crem Calafell Tot l’Any, i d’aquesta manera agafa una mica d’aire respecte la zona de descens. El retorn de Roger Rocasalbas, autor de cinc gols, va ser determinant per posar el dit a la llaga d’un Calafell que ja suma cinc partits sense guanyar, els mateixos que s’ha perdut el capità Sergi Romeu, que segueix sense fer net de la seva lesió ocular.

Al descans el Vilafranca ja guanyava per 1-3 gràcies a les dianes de Xavi Caldú, Marc Navarro i Roger Rocasalbas de penal -poc després que David Arellano n’aturés un a Joan Vázquez- que anotava així el seu primer gol dels cinc a pilota aturada que va acabar marcant. Per part dels homes de Sergi Macià només va poder anotar al primer temps Ferran Rosa.

A l’inici de la segona part, el Calafell va tenir l’opció de ficar-se en el partit mitjançant dues penes màximes, però ni Palau ni Rosa van tenir l’encert que sí que va tenir Rocasalbas, que anotant una falta directa -per blava a Gabarra- i un penal va augmentar l’avantatge fins a l’1-5.

Ja al tram final, tot i l’intent de reacció calafellenca, amb el gol de Gerard Vergés a manca de deu minuts, el Vilafranca el contrarestava amb un altre gol de falta directe trenta segons més tard. El Calafell no es donava per vençut, i dos minuts més tard era Jordi Gabarra qui escurçava les diferències, però el Patí va tornar a anular les aspiracions locals amb un altre gol de falta directe, de l’home de la nit, Roger Rocasalabas, quan quedaven quatre minuts. Un i altres semblava que no en tenien prou, i els de la costa van fer el seu darrer gol mitjançant Pol Galbas, però Ruben Fernández posava el vuitè gol pels vilafranquins i donava així un victòria molt dolça pels de la Capital del Vi, on amb aquests punts ja miren amunt a la classificació.

Ara la propera setmana el Patí es desplaçarà fins a terres gallegues per jugar contra el Clube Patín Cerceda, el partit corresponent a la 11a jornada de lliga i on els vilafranquins voldran treure profit d’una de les pistes més difícils de la lliga. EL partit serà diumenge al migdia i es podrà escoltar per Ràdio Vilafranca.

CAFÈ CREM CALAFELL TOT L’ANY (4): David Arellano, Jordi Gabarra, Oriol Palau, Marc Vergés i Gerard Vergés -cinc inicial- Ferran Rosa, Pol Galbas i Pol Pàmies

VILAFRANCA CAPITAL DEL VI (8): Gerard Camps, Jordi Galán, Marc Navarro, Rubén Fernández i Xavi Caldú -cinc inicial- Jordi Esteva, Joan Vázquez, Roger Rocasalbas i Enric Martí

Gols: 0-1 Xavi Caldú (9′), 1-1 Ferran Rosa (12′), 1-2 Marc Navarro (14′), 1-3 Roger Rocasalbas (18′), 1-4 Roger Rocasalbas (28′), 1-5 Roger Rocasalbas (37′), 2-5 Gerard Vergés (38′), 2-6 Roger Rocasalbas (38′), 3-6 Jordi Gabarra (40′), 3-7 Roger Rocasalbas (45′), 4-7 Pol Galbas (47′), 4-8 Rubén Fernández (48′)