25 de nov. 2014

1ª DIVISIÓ 2014-15 (JORN. 6): VILANOVA 3 - SHUM 5

Font: Premsa SHUM

PRIMER TRIOMF A DOMICILI DEL SHUM

El SHUM Grupo Maestre ha aconseguit aquest diumenge el primer triomf a domicili del curs. Després d’ensopegar contra Burguillos (1-2) i Arenys (2-2), l’equip de Gerard Pujol s’ha imposat a un Vilanova que no ho ha posat gens fàcil. S’han situat amb un 2-0 al marcador i, en els darrers cinc minuts de la primera meitat, els arlequinat han reaccionat de la millor manera possible. Un gol de penal de David Gelmà i dues dianes de Rodri han capgirat el marcador. A la represa, Parra i Ferran García també han vist porteria amb encert mentre que Linu no deixava opcions als del Garraf.

Amb els tres punts aconseguits a Les Casernes, el Maçanet escala de la cinquena fins a la segona posició i entra en zona d’ascens per primera vegada aquesta temporada.

Declaracions de Gerard Pujol

«Entrar en zona d’ascens és anecdòtic, això només importa a final de temporada. El que s’ha de destacar del partit d’avui és la capacitat de reacció de l’equip»
«Nosaltres hem dut el pes del partit i hem tingut més ocasions, però ells han fet dos gols en un contraatac i en xut desviat, però hem seguit amb la mateixa línia de joc i hem aconseguit remuntar.
«Ara esperem al Sant Cugat a casa, on intentarem guanyar per fer un pas endavant»

Fitxa.

CP Vilanova: Escofet, Aragonès, Salvadó, Genís, Pol (cinc inicial); Cuevas, Ramírez, Córdoba i Raventós.

SHUM Grupo Maestre: Linu, Xixo, Rodri, Sergi Parra i Ferran Garcia (cinc inicial); David Gelmà, Terns i Lladó.

Gols (2-5; 2-3 i 1-2) 1-0, m.7, Aragonès; 2-0, m.19, Ramírez; 2-1, m.19, David Gelmà (penal); 2-2, m.21, Rodri; 2-3, m.24, Rodri; 2-4, m.30, Parra; 2-5, m.34, Ferran Garcia; 3-5, m.37, Ramírez.

Àrbitres: Galán i Navales. Blava als locals Còrdoba i Salvadó i al visitant Terns.

Faltes: 9 del Vilanova i 12 del Maçanet.