OK LLIGA 2014-15 (JORN. 10): VENDRELL 3 - VOLTREGÀ 5

El Vendrell perd 3 a 5 contra el Voltregà

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL (3) Guillem Fox, Jordi Ferrer, Jordi Creus, Sergi Miras, Eloi Mitjans - cinc inicial – Lluís Ferrer, David Martínez, Aleix Cid, Èdgar Juncosa i Xús Fernández.

CP VOLTREGÀ (5): Roger Torelló, Albert Grau, Èric Vargas, Xevi Armengol, Dani Rodríguez - cinc inicial – Juli Anguita, Pol Parareda, Àlex Rodríguez, Tirso Gómez i Ernest Burgaya.

Gols1-0 (6') Sergi Miras, de penal; 2-0 (10') Jordi Creus; 2-1 (17') Dani Rodríguez; 2-2 (18') Dani Rodríguez; 2-3 (38') Tirso Gómez; 2-4 (39') Èric Vargas; 3-4 (41') Lluís Ferrer, i 3-5 (49') Tirso Gómez, de falta directa.

Àrbitres: Mayor i Picó.

Targetes: Tirso Gómez (38') i Èric Vargas (48').

El partit va començar bé pels interessos del Moritz Vendrell, però a la segona part el Voltregà es va imposar.

Al minut 6, Torelló va fer caure Sergi Miras dins de l'àrea i els àrbitres van xiular penal. El mateix Miras va ser l'encarregat de transformar-lo i fer el primer gol del partit. Al minut 10, Xixi Creus, amb una mitja volta dins de l'àrea, va fer entrar la pilota a l'escaire per fer el 2 a 0. En dos minuts fatídics, el 17 i el 18, Dani Rodríguez va posar l'empat en el marcador. Amb el 2 a 2 es va arribar al descans.

Al minut 36 Guillem Fox va aturar un penal xutat per Xevi Armengol. Dos minuts després Tirso Gómez va fer el 2 a 3. El mateix jugador va veure targeta blava per llençar l'estic sobre de Fox en la celebració del gol. I en inferioritat numèrica el Voltregà va ampliar el seu avantatge en el marcador amb un gol d'Èric Vargas. Al minut 41 Lluís Ferrer va retallar la distància en el marcador. A quatre minuts per al final els dos equips es van posar amb nou faltes. Al minut 47 els àrbitres van assenyalar penal en contra del Vendrell. Fox va tornar a parar el penal, en aquest cas xutat per Juli Anguita. Al minut 48 va caure la desena del Voltregà. Jordi Ferrer va ser l'encarregat d'excutar la falta directa, però no va estar encertat. En la següent jugada, Èric Vargas va veure una targeta blava per una forta entrada a Xixi Creus. Jordi Ferrer hi va tornar i tampoc va poder superar Torelló. En el rebot Mitjans tampoc va saber rematar la pilota a dins de la porteria. A un minut per al final va caure la desena falta del Vendrell i Tirso Gómez va marcar en la falta directa consegüent. El partit va finalitzar amb el resultat de 3 a 5.