22 de nov. 2014

OK LLIGA 2014-15 (JORN. 9): TORDERA 1 - VIC 8

NOVA GOLEJADA

El Tordera va rebre uns nova golejada, aquest cop a casa, propinada pel CP Vic. Tot i la contundència del resultat, els vigatans, que es van avançar molt d'hora, no van poder encarrilar la victòria fins ben entrada la segona part davant d'un combatiu Tordera que es va esvair incomprensiblement a partir de l'1-3.

Mia Ordeig celebra l'1-3, un gol clau per l'esdevenir final del partit
FITXA DEL PARTIT

COMPETICIÓ: OK Lliga 2014-15, jornada 9.

LLOC/DIA/HORA: Pavelló Parroquial, Tordera (Maresme). Dissabte, 15 de novembre de 2014, 19:30h.

CP TORDERA (0+1): Jordi López (P), Xavi Aldrich, Berna Garcia (1), Adrià Martos Sais, Joan Castañé -equip inicial-, Josep Grima, Marc Serra, Manel Garcia i Marçal Cuenca.
Entrenador: Ramon Benito

CP VIC (1+7): Carles Grau (P), Josep Mª Mia Ordeig (2), Romà Bancells (1), Josep Mª Titi Roca (2), Cristian Rodríguez (1) -equip inicial-, Ferran Font (2), Jordi Burgaya, David Torres i Roger Presas.
Entrenador: Ferran Pujalte

GOLS

PRIMER TEMPS:
0-1 (2') Bancells, aprofitant el refús del porter.
SEGON TEMPS:
0-2 (31') Font, de falta directa.
1-2 (32') Berna Garcia, aprofitant el refús d'un penal.
1-3 (33') Ordeig, de penal.
1-4 (35') Roca, a passada de Torres.
1-5 (37') Ordeig, aprofitant el refús d'un penal.
1-6 (39') Roca, a passada d'Ordeig.
1-7 (42') Rodríguez, a passada de Font.
1-8 (46') Font, de jugada personal.

ÀRBITRES: Ignacio López i Ignacio Garmendia.

TARGETES: -

FALTES: CP Tordera: 16 / CP Vic: 13

PÚBLIC: Uns 300 espectadors

-Durant la mitja part del partit, l'equip de l'escola del CP Tordera va oferir una exhibició.

Desprès de vàries jornades sense puntuar, i sortint golejat dels darrers enfrontaments, la situació del Tordera resultava crítica, el que va fer que el club fes una crida a la afició per donar suport a l'equip. El nou rival era el CP Vic. Els de Ferran Pujalte porten una molt bona dinàmica en el seu joc des de la temporada passada, el que els ha portat a ocupar el tercer lloc a la classificació i ser l'únic equip encara invicte juntament amb el Barça. Un equip molt atractiu que va fer que les graderies del Parroquial s'omplissin de gom a gom tot i les remotes possibilitats dels locals de treure un resultat positiu. Per la part local, cal dir que Ramon Benito va poder comptar per primera vegada aquesta temporada amb tots els seus efectius, desprès de que Manel Garcia rebés l'alta de la seva lesió.

Manel Garcia, la gran novetat del Tordera per aquest partit
Bon joc i un solitari gol a la primera part

El Vic es va avançar molt aviat, al minut i quinze segons, quan Romà Bancells va estar hàbil per recollir dins de l'àrea i aprofitar una bola que Jordi López havia refusat d'un xut exterior de Titi Roca. Però lluny del que podia semblar vist el resultat final del partit, aquest matiner 0-1 no va aplanar, ni de bon tros, el camí cap a la victòria als vigatans.

Romà Bancells va ser l'autor de l'únic gol que es va marcar a la primera part
El Tordera va sortir a la càrrega sense complexes i la primera part va estar força entretinguda i disputada, amb moltes ocasions per part dels dos equips. Un dels moments destacats va ser quan va saltar a la pista Manel Garcia, una de les noves incorporacions del Tordera per aquesta temporada però que encara no havia pogut debutar per culpa d'una lesió a la cara produïda en un partit de pretemporada. El jugador va rebre una calorosa ovació per part del públic, i a la pista es va mostrar molt actiu i participatiu. En qüestió de joc, cal remarcar també especialment la actuació dels dos porters, principals artífexs de que s'arribés al descans amb el marcador encallat en un ajustat 0-1 que feia afrontar amb optimisme a la parròquia local la segona part.

Jordi López, del CP Tordera. Els dos porters van tenir una actuació molt destacada durant la primera part.
La segona part comença amb la mateixa tònica

Els primers minuts de la represa van ser una continuació del que ens havia deixat la primera part, amb la sensació de que podia passar qualsevol cosa. El Tordera va estar a punt d'empatar, amb un xut de Joan Castañé que es va estavellar en la base del pal de la porteria de Carles Grau. Però el dur treball defensiu que havia tingut que fer el Tordera per contenir els atacs vigatans li va acabar per passar factura, arribant a la desena falta molt aviat, trobant-se amb una falta directa en contra. Ferran Font va encarregar-se de picar-la, va saber aguantar els moviments de Jordi López i va fer el 0-2 als sis minuts de la segona part.

Ferran Font encarant a Jordi López per fer el 0-2
Els locals no es van resignar a deixar escapar el partit, i tant sols un minut i mig desprès, Berna Garcia feia l'1-2 al aprofitar el refús del pal d'un penal xutat per ell mateix. Pocs segons més tard, un penal a l'altra porteria feia que Mia Ordeig tornés a posar al Vic dos gols amunt.

El gol de Berna Garcia va fer esclatar la eufòria, però finalment no va servir per res.
Es trenca el partit

Ordeig fa l'1-5
l'1-3 va provocar un gir radical en la dinàmica que portava el partit. El Tordera va quedar estabornit i el Vic ho va aprofitar per passar-li per sobre com si fos una aplanadora i deixar el partit sentenciat en un obrir i tancar d'ulls. Titi Roca va fer l'1-4 rematant a plaer una centrada de David Torres. Mia Ordeig feia el cinquè aprofitant el refús d'un penal que Jordi López li havia aturat, i el sisè el feia de nou Roca salvant la defensa amb una triangulació de tiralínies amb Ordeig.

Ferran Font va tancar el resultat amb l'1-8
Ja amb el partit completament trencat i mort, el Vic va completar la golejada amb dos gols més, un de Cristian Rodríguez entrant a l'àrea per rematar una centrada des de darrera de la porteria, i el vuitè i final, que el va fer Ferran Font en una acció individual. Poc abans d'acabar el partit, el Tordera, que va fer una revifalla per acabar el partit honrosament, va tenir la oportunitat de maquillar el resultat, entre altres, amb una falta directa que Berna Garcia no va saber aprofitar, acabant el partit amb l'1-8.

Tot i no tenir res a fer, el Tordera va donar la cara fins al darrer moment
Desitjant que acabi el Tourmalet

El Tordera està passat per un autèntic calvari durant el seu “Tourmalet” contra els equips més forts, en el que a més de sortir derrotat, està acabant golejat. Per fortuna, aquest tortuós camí ja s'acosta a la fi amb l'enfrontament la propera jornada amb el Noia a Sant Sadurní, abans de començar a rebre a rivals més assequibles que li permetin tornar a sumar per escapar de la penúltima posició que ocupa amb només tres punts.

El Tordera necessitarà ser una pinya per revertir la situació tant adversa per la que està passant.
El Vic es consolida a dalt

El Vic es un equip completament a l'alça, tant a nivell de resultats com de joc. Ferran Pujalte ha sabut conjuntar a la perfecció un equip format per jugadors veterans i experimentats amb nois joves i molt competitius, obtenint uns resultats extraordinaris, el que els hi ha portat a consolidar-se a la tercera posició de la taula mantenint-se invictes desprès de nou jornades. Van sortir ovacionats del Parroquial torderenc.

EL PARTIT SOTS'23

CP TORDERA 5 – CP VIC 3

Treballada victòria del Tordera

El partit va començar amb un Tordera dominador que creava constants ocasions de perill, tot i que no va estar encertat a l'hora de materialitzar-les. Als 14 minuts, el Vic va aconseguir avançar-se, i un minut desprès es posava 0-2. La reacció del Tordera, aquest cop va estar immediata i contundent, capgirant el marcador 3-2 en pocs minuts. Segons abans d'arribar al descans, els locals van eixamplar el seu avantatge amb el 4-2.

El no saber transformar ocasions com aquesta, va provocar que el Tordera tingués que remuntar un resultat advers
El Vic va sortir molt fort a la represa, i desprès de gaudir de moltes ocasions va retallar distàncies amb el 4-3. En uns minuts molt complicats pel Tordera, la figura del seu porter Bernat Camps va ser clau per mantenir amb vida als locals amb intervencions de gran mèrit. Sobrepassat l'equador d'aquest segon temps, el Tordera va despertar i va començar a atacar la porteria rival, aconseguint tornar a profanar-la a vuit minuts per la conclusió i tornant a gaudir de la relativament tranquil·litzadora renda de dos gols amunt. El tram final va estar molt mogut, amb ocasions i moltes faltes directes a les dues porteries, però bones intervencions dels dos porters van fer que el marcador no es tornés a moure i el partit acabés amb el 5-3.

El partit va ser molt entretingut
Desprès d'aquest enfrontament, Tordera i Vic ocupen posicions equidistants a la classificació, amb sis partits disputats. Els torderencs es situen al terç alt de la taula, amb 12 punts, mentre que el Vic es manté encallat a la part baixa, amb sis punts.

EL PROTAGONISTA:

Manel Garcia. Sempre resulta agradable donar la notícia del retorn d'un jugador desprès d'una lesió encara que el fet no hagi contribuït a la victòria del seu equip. Però mirant-ho per la part positiva, el Tordera podrà comptar amb Manel Garcia en òptimes condicions per poder afrontar la part més important del calendari, quan deixat enrere els equips teòricament més potents del campionat, es tindrà que començar a enfrontar amb els seus rivals més directes.

SABIES QUE…?

...el CP Tordera va fer la entrada lliure per aquest partit.
...el jugador del Tordera Berna Garcia s'ha apuntat a la moda de la preparació física amb tècniques de Cross-Fit.
Jordi Camps
...el seleccionador català i actual tècnic del Barça B Jordi Camps, va estar veient el partit Sots'23 en el que jugava el seu fill.
...a la grada també hi havien jugadors del Blanes, que jugaven el dia següent, i també una bona representació dels veterans del CP Malgrat.
...parlant dels jugadors del Malgrat, aquests es van trobar a la grada amb Mauricio Panguana Oviedo, tècnic de la base del Tordera i jugador dels veterans del FC Cuatro Vientos, amb qui es tenien que enfrontar dos dies desprès en partit de la LCV.
...presenciant el partit també era present el director de la web Okcat.cat, aficionat del CP Vic.
...el porter del Tordera Jordi López va cobrir la marca de les seves guardes habituals per una enganxina amb la marca Replic, proveïdor del material del Tordera.
...El Vic ha marcat 15 gols en els darrers dos partits, 13 dels quals a la segones parts.
...A Kops d'Stick va cedir unes fotos del partit per a la pàgina web del CP Vic.

A KOPS DE FLASH

Els àrbitres fins i tot ja corren per posar-se al davant del nostre objectiu.

El primer equip del CP Tordera va estar seguint les evolucions del Sots'23.

No es pot negar que a Tordera tothom viu l'hoquei i les grades del Parroquial de s'aplega un public de tota mena.

Varietat de colors, però perfectament conjuntats.

Josep Henàndez, amb molèsties, va ser el jugador descartat per Ramon Benito per aquest partit, però va seguir als seus companys des de la grada.

Ple fins a la bandera del pavelló torderenc.

Manel Garcia va jugar amb una màscara de protecció.

Quina estranya maledicció estaria llançant Mauricio Oviedo (a dalt, a la grada) a Ferran Pujalte?

Els futurs cracks de la cantera del Tordera van entretenir al públic durant el descans.

Al final del partit Carles Grau va tenir que atendre a unes joves fans.

PODEU TROBAR UNA ÀMPLIA GALERIA D’IMATGES DEL PARTIT EN AQUESTS ENLLAÇOS AL NOSTRE FACEBOOK: