7 de gen. 2015

OK LLIGA 2014-15 (JORN. 15): IGUALADA 3 - VENDRELL 4

Font: Premsa CE Vendrell

El Vendrell guanya a la pista de l'Igualada i es classifica per a la Copa

El Moritz CE Vendrell va aconseguir una nova fita històrica sumant la cinquena victòria consecutiva per primera vegada des que està a l'OK Lliga, la qual el situa en el sisè lloc de la classificació al final de la primera volta i, per tant, el classifica per poder disputar una temporada més la Copa. I aquesta classificació s'ha produït en totes les cinc temporades que el Vendrell porta a la màxima competició estatal. I, cal recordar que, aquesta vegada, anirà a Blanes com a campió de les dues darreres edicions de la Copa.

El partit a Igualada va tenir dues parts ben diferenciades. La primera part va ser dominada pel Vendrell que va arribar al descans amb el marcador favorable de 0 a 3. Eloi Mitjans va fer el primer gol al minut 6 aprofitant un rebuig d'Elagi Deitg després d'un xut de Jordi Ferrer. Xixi Creus va fer el segon al minut 23 quan l'equip estava en inferioritat numèrica, per blava a Miras, amb una gran jugada individual. I Eloi Mitjans va tornar a marcar en els darrers instants de la primera part.

A la segona part, l'Igualada va sortir amb empenta i va aconseguir empatar el partit amb gols de Sergi Pla (26'), Jaume Molas (28') i Dani López (32'). Sortosament, Sergi Miras, al mateix minut 32 va fer el 3 a 4 de penal. A partir d'aquest moment el partit va embogir amb una actuació poc encertada dels àrbitres. En el desenllaç final cal destacar una jornada més el bon partit del porter Guillem Fox. El marcador ja no es va moure més fins al final i el Vendrell va poder sumar els tres punts i tornar a fer història.

El proper dissabte 10 de gener, a les 19 h, el Moritz Vendrell jugarà la 16a jornada d'OK Lliga al Palau Blaugrana. En aquest partit no podrà jugar Sergi Miras per haver acumulat la sisena targeta blava de la temporada.