8 de gen. 2015

OK LLIGA 2014-15 (JORN. 15): LLEIDA 3 - VILAFRANCA 3

Font: Premsa CP Vilafranca

El CP Vilafranca empata a Lleida i ja té el descens a 7 punts

El Pavelló Onze de Setembre de Lleida va viure un partit vibrant que va acabar amb un empat in extremis del CP Vilafranca Capital del Vi a 37 segons pel final.

A la primera part el Lleida va sortir molt més concentrat i es va avançar per 2-0 amb dianes de Joan Cañellas al minut 5, i de Lluís Rodero un després, de falta directa per blava a Joan Vàzquez. Al manca de set minuts per arribar al descans, Roger Rocasalbas va retallar distàncies des del punt de penal fent el 2-1. Una blava a Jordi Galán va permetre a Rodero disposar d’una nova directa que va desaprofitar, però Emanuel Necchi va aparèixer per fer el 3-1 quan el Vilafranca tenia inferioritat numèrica. El Vilafranca no s’ha arronsat i Rubén Fernández ha deixat el 3-2 al descans, deixant oberta la segona part.

Jordi Galan traient la bola de la seva àrea (Foto: CCHP)
A la represa, Vilafranca i Lleida han tingut la directa acumulativa però ni Rocasalbas, que també va tenir un penal pels vilafranquins, ni Rodero i Andreu Tomàs pels lleidetans, van poder moure el marcador en una segona part on el Vilafranca podia haver ampliat el marcador, ja que va tenir moltes ocasions de perill. Però el 3-3 definitiu arribava per mitjà de Jordi Galán en el darrer minut, a 37 segons per la botzina final, resultat que ja no s’ha mogut repartint els punts pels dos equips.

Ruben Fernández, autor d’un gol, defensa a l'ex del Patí, Lluís Rodero (Foto: CCHP)
ICG LLEIDA LLISTA (3): Lluís Tomàs – Joan Cañellas – Andreu Tomàs – Emanuel Necchi – Carles Trilla [5 inicial] Lluís Rodero – Jaume Bartés – Xavi Díez – Aleix Montané

CP VILAFRANCA CAPITAL DEL VI (3): Gerard Camps – Jordi Galán – Roger Rocasalbas – Xavi Caldú – Joan Vàzquez [5 inicial] Jordi Esteva – Marc Navarro

Gols: 1-0 Joan Cañellas 5′ / 2-0 Lluís Rodero 6′ (fd) / 2-1 Roger Rocasalbas (p) / 3-1 Emanuel Necchi 11′ / 3-2 Rubén Fernández 22′ / 3-3 Jordi Galán 49′