10 de febr. 2015

ESCOLES 2014-15 (AMISTÓS): LLORET 1 - ARENYS DE MUNT 3


ÉS L'HORA DELS VALENTS!!!

Com cada temporada, cap a principis de febrer comença “l'hora de la veritat” pels equips d'escoleta dels diferents clubs. Desprès d'uns mesos d'aprenentatge, als més menuts dels nostres jugadors els hi toca posar en pràctica sobre la pista els sus aprenentatges amb els primers partidets contra altres equips. Nosaltres vam tenir la oportunitat d'assistir a l'estrena del Lloret, a casa seva, contra l'Arenys de Munt.

Foto de grup pel record, amb quasi tots els protagonistes del partit
La pista de l'escola Pere Torrent de Lloret, annexa al Pavelló Municipal, presentava un aspecte de luxe. El sol, tot i el fred, va acompanyar durant tota la matinal del dissabte, el que va propiciar que tot el lateral de la pista estigués ple de pares, familiars i amics dels jugadors que anaven a fer la seva posta de llarg de la temporada. Alguns d'ells, tot i la seva joventut, ja eren repetidors de temporades anteriors, i per la gran majoria, aquest era el seu primer partit oficial d'hoquei patins. El Lloret, malgrat que patia diverses baixes per malaltia, va aplegar a un total de 10 jugadors i un porter, mentre que l'Arenys de Munt va comptar amb uns efectius de 6 homenets, que es van veure reforçats amb 3 cons sota la seva porteria.

Una imatge del partit, amb una acció d'atac de l'Arenys de Munt
El partidet va ser molt distès i amb moltes alternances; de joc i de jugadors, ja que el que realment importava era que tots els nens s'ho passessin bé i gaudissin en la seva estona sobre la pista, i que tots els pares es poguessin endur la satisfacció de veure les bones evolucions dels seus fills. Les tres parts de rigor, de 10 minuts cadascuna, van ser molt igualades i al final van acabar amb resultats ajustats per la mínima. Dues parts se les va endur l'Arenys de Munt i una va ser pel Lloret. Com tot va anar molt bé i ràpid, els dos equips van acordar de jugar un quart període, també de 10 minuts, per a que els nens que menys havien jugat poguessin gaudir d'una estona més sobre la pista. Aquesta part també se la van endur els visitants per un també ajustat 1-2.

Totes les boles van estar sempre molt disputades
El proper dissabte 21, aquests dos equips tornaran a veure's les cares sobre la pista, ja que el Lloret tornarà la cortesia de la vista i es desplaçarà fins a Arenys de Munt, en un partit que fa tota la pinta que també serà molt disputat i, com no, profitós -que és el que realment importa-. La temporada d'escoletas ha donat el seu tret de sortida, i ara l'important és que no s'aturi!.

El Lloret intenta treure una bola robada
FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

Competició: Escoles 2014-15, amistós.
Lloc / Dia / Hora: Pista de l'escola Pere Torrent, Lloret de Mar (La Selva). Dissabte 7 de febrer de 2015, 11:30 h.
CH Lloret: 0+1+0+0
Cd'E Arenys de Munt: 1+0+1+1
Àrbitre: Món
Resultats parcials: 2-3 / 2-1 / 1-2 / 1-2
Públic: Uns 40 espectadors.
Incidències:
-Els dos equips presentaven diverses baixes por motius diversos.
-El partit va començar amb 16 minuts de retard.
-Els dos equips van acordar jugar una part addicional de 10 minuts.
-Dos jugadors del CH Lloret van tenir que marxar abans de la finalització del partit.
Tots els participants van fer una volta d'honor i van rebre la calorosa ovació del públic