30 d’abr. 2015

ESCOLES 2014-15 (AMISTÓS): LLORET - MATARÓ

IGUALTAT PER PARTIDA DOBLE

El passat dissabte 25, els nens i nenes de les escoletes del CH Lloret i del CH Mataró van gaudir i van fer gaudir de tota una matinal hoqueística a la pista exterior del Municipal de Lloret de Mar. El fet de que els dos clubs comptessin amb un bon nombre de jugadors va fer que es pactés jugar dos partidets, dividint als nens per edat i experiència, i d'aquesta manera, a més de que tothom podria gaudir de més minuts de joc, els nens s'ho passarien millor ja que s'enfrontarien a rivals del seu mateix nivell. Només un inesperat temps gris i fred va impedir que la festa fos completa.

Una imatge del partidet entre els equips d'escola A del Lloret i Mataró

ELS GRANS ACABEN EN TAULES

La trobada la van iniciar els combinats amb els nens més grans de cada equip. No van defraudar al públic present. L'encontre va ser molt disputat i igualat, i tot i que no es van veure gaires gols, el joc va mostrar un bon nivell en moltes fases del partit. La primera part va acabar amb un 0-0, i no va ser per falta d'oportunitats, sinó per la bona feina feta pels dos porters i la gran tasca defensiva de tots els jugadors, que a mida que passa la temporada deixen ben palesa la seva progressió tant a nivell de joc individual com col·lectiu.

El Mataró intenta recuperar una bola rifada en l'àrea del Lloret
La segona part també va ser tant disputada com la primera, la única diferència va ser que aquest cop es va decantar cap el bàndol local gràcies a un solitari gol quan faltaven quatre minuts per acabar-s'hi, que el Mataró no va poder contrarestar. I la tercera part també va seguir el mateix guió que les anteriors. Les meritòries intervencions dels porters van fer que el marcador es mantingués inalterat fins a les acaballes, tot i que les ocasions es succeïen als dos costats de la pista. A poc per la conclusió, el Mataró va marcar, avançant-se en el marcador. En el darrer minut del partit, amb el Lloret lluitant per empatar, els mataronins van aconseguir fer dos gols més que els hi van servir per acabar embutxacant-s'hi aquest tercer temps i empatant a punts en el global del matx. Un resultat que va fer total justícia al vist sobre la pista.

El partit va estar molt lluitat en tot moment
FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

Competició: Escoles 2014-15, amistós.
Lloc / Dia / Hora: Pista poliesportiva de la escola Pere Torrent, Lloret de Mar (La Selva): Dissabte 25 d'abril de 2015, 10:00 h.
CH Lloret A: 2 (1+1+0)
CH Mataró A: 2 (1+0,1)
Àrbitre: Món i Adrià
Resultats parcials: 0-0 / 1-0 / 0-3.
Públic: Uns 30 espectadors.
Incidències:
-El partit va començar amb 12 minuts de retard sobre l'horari previst.

Al final del partit tots els participants van posar junts per a la posternitat

ELS PETITETS TAMBÉ EMPATEN

Un cop desallotjada la pista i repartides les llaminadures de rigor entre el participants del primer partidet, els hi tocava el torn als més menuts agafar el protagonisme. Si la igualtat va ser la tònica dominant en el enfrontament entre els equips A, també ho va ser entre els petits. El Lloret va començar molt inspirat i va avançar-se 2-0 en els primers minuts. Però el Mataró va reaccionar, i mica en mica va anar guanyant terreny fins aconseguir empatar. El tram final de la primera part va resultar molt emocionant, amb el 2-2 al marcador, els dos equips atacant i els porters delitant al públic amb aturades inversemblants. Finalment, a manca de pocs segons, el Lloret va desfer la igualtat, i encara que amb emoció fins al darrer segon, va fer-se amb el primer punt del joc.

Els més petits també van mostrar bones maneres amb l'estic i els patins
La segona part va tenir un clar color mataroní, però la espectacular actuació del petit porter local va impedir que el Mataró pogués transformar en gol les seves ocasions, i el període va acabar amb empat a 0. Els visitants van afinar la punteria i van avançar-se 0-1 a l'inici de la tercera part, encara que el Lloret va poder tornar a equilibrar el marcador pocs instants desprès. Durant molta estona el resultat d'1-1 va quedar-se encallat a l'electrònic, i el partit anava guanyant en emoció a mida que arribava a la fi. Dos gols dels mataronins en el darrer minut van acabar donant-lis un punt, que deixava el global en un nou 2-2.

Un jugador del Mataró intenta iniciar un atac.

CH Lloret B: 2 (1+1+0)
CH Mataró B: 2 (0+1+1)