18 de maig 2015

CP MALGRAT: UN ANY FORA DE CASA (...I EL QUE QUEDA)


EL CP MALGRAT SOBREVIU COM POT DESPRÈS DE MÉS D'UN ANY SENSE PISTA

Alguna vegada, un somni que comença d'allò més feliç, es va torçant fins que es transforma en un terrible malson que ens angoixa de mala manera. Precisament això es el que està patint el CP Malgrat actualment, llevat d'una diferència: nosaltres, quan despertem, sobresaltats, i encenem el llum, ens donem compte de que al nostre voltant tot està bé, i que aquell malson només ha estat això: un malson. En canvi, quan la gent del Malgrat intenta despertar se n'adona que no estan dormint, i veu que allò que els provoca angoixa és real, no és cap malson... i el pitjor, que no saben quan s'acabarà. Entrem en situació...

La temporada 2011-12 començava amb nous aires pel CP Malgrat. Una nova junta directiva ben carregada de ganes i idees fresques per revifar l'hoquei patins a la població entrava a fer-se càrrec del club, que per llavors no estava passat pels seus millors moments. Per poder dur a terme el seu propòsit, tenien ben clar que hi havia una cosa primordial: necessitaven unes instal·lacions dignes, i al seu vell pavelló li calia un bon rentat de cara.

Estat de les obres de l'interior del pavelló del CP Malgrat en el moment de publicar aquest article (Foto: CP Malgrat)
El CP Malgrat desenvolupa la seva activitat en el Pavelló Poliesportiu Municipal de Malgrat de Mar, de titularitat municipal. El “pavelló vell”, com es conegut popularment a la població. La construcció data de l'any 1961, i a mitjans dels anys '70 es va instal·lar la coberta. Precisament en aquesta coberta és on radica el principal problema a la instal·lació. Amb el pas del temps i la manca de manteniment ha quedat malmesa, i els dies de pluja els degoters formen bases d'aigua a la pista de joc, fent-la impracticable. A això, es té que afegir un inconvenient: la teulada, en forma de bòbila, està coberta amb planxes de fibrociment -un material compost per ciment i fibres d'amiant, conegut popularment com “Uralita”-, que era un element constructiu molt comú en la època, però que unes dècades desprès va quedar prohibit per la toxicitat de la seva manipulació, el que fa que la seva reparació sigui complexa i costosa, ja que es té que realitzar per una empresa especialitzada.

La directiva del CP Malgrat va posar fil a l'agulla i va aconseguir que l'ajuntament de Malgrat de Mar -que ja tenia coneixença del mal estat de les instal·lacions- decidís tirar endavant les reformes. Corria l'any 2011. Però com diuen: “las cosas de palacio, van despacio...”, i els estudis, els projectes, els pressupostos, altres temes burocràtics, i perquè no, la poca implicació dels polítics, van fer endarrerir eternament la posta en marxa de les obres, fins a tal punt, que la junta directiva que ho va fer possible, va plegar al 2014 sense veure ni un obrer voltant pel pavelló, i ni tant sols saber una data concreta per iniciar les obres. La il·lusió i la eufòria inicial mica en mica es va anar esvaint per donar pas a la irritació, i ja finalment, la desil·lusió i la resignació. Les promeses ja eren rebudes amb recel, i mentrestant, el tenir que jugar partits sota lones, i fer entrenaments sortejant galledes d'aigua a la pista eren imatges habituals en el pavelló malgratenc.

Imatge d'un partit de veterans al 2013 on s'aprecien unes lones disposades per evitar que les filtracions d'aigua afectin la pista de joc
Arriba el 2014 i sembla que finalment ja esta tot pràcticament lligat per tirar endavant amb l'execució de les obres. Però, apareix un nou problema... el CP Malgrat té que buscar una pista alternativa per dur a terme les seves activitats mentre duri la reforma. El consistori malgratenc ja havia comunicat al club que no podrien fer servir l'altre pavelló de la població, el “Germans Maragall”, ja que, a part de que els horaris ja estan molt atapeïts per altres esports, la pista d'aquest presenta els inconvenients que no té tanques i és de parquet sintètic i podria quedar malmesa per l'us dels patins. Per minimitzar els inconvenients de trobar-se temporalment sense pista, els equips del Malgrat ja havien acordat avançar tots els partits de casa i jugar desprès tots a fora mentre duraven les obres, però quedava per solucionar el tema d'entrenaments. L'Ajuntament de Malgrat proposa al club la cessió de la pista de l'escola “Marià Cubí”, el club ho veu amb bons ulls, però aquesta instal·lació requereix de petites adaptacions per practicar hoquei patins amb unes mínimes garanties. El club presenta al consistori un projecte i un pressupost per realitzar les reformes necessàries. L'alcaldessa de Malgrat havia anunciat públicament mesos enrere que l'ajuntament s'encarregaria d'habilitar unes instal·lacions en condicions per a que el CP Malgrat pogués continuar les seves activitats mentre duren les obres del pavelló. Incomprensiblement, en el darrer moment, l'ajuntament tira enrere el pressupost de la reforma del “Cubí” -una quantitat ínfima en comparació a la gran reforma del pavelló-, i tampoc accepta una nova proposta més econòmica presentada pel CP Malgrat -presidit ara per Manolo Juiz, desprès de que la junta de Jordi De La Fuente decidís plegar-. El Malgrat té que conformar-se en fer servir la pista de l'escola tal i com està. Veient que les obres del pavelló encara no comencen, el club continua fent servir la instal·lació. Acaba la temporada 2013-14 i les obres encara no s'han iniciat.

Arriba la nova temporada i tornen els maldecaps. Les obres del pavelló per fi han començat durant l'estiu, però els treballs van molt lents i ningú espera veure'ls acabats pel novembre com s'havia previst. Els equips del CP Malgrat fan com la temporada anterior, però aquest cop a l'invers, avançant els partits a domicili i jugar desprès tots els de casa seguits, preveient que per llavors el pavelló ja estarà llest. Un acord de l'ajuntament de Malgrat amb el de Blanes els hi permet fer servir puntualment una pista de la Ciutat Esportiva de Blanes. Els entrenaments dels equips de base continuaran fent-se a la pista de l'escola “Marià Cubí”. El fet de no tenir unes instal·lacions en condicions es veu repercutit en un descens d'inscripcions de jugadors de la base i d'ingressos en qüestió de publicitat.

Passen els dies, les setmanes, els mesos, i les obres del pavelló no avancen al ritme previst. L'hivern fa que els entrenaments a la pista semi-coberta del “Cubí” siguin un suplici, i la climatologia adversa fa que es suspenguin moltes jornades. La data de lliurament del pavelló s'endarrerix constantment fins deixar-la en suspès i ja ningú creu en tenir-lo llest abans d'acabar la temporada. Arriba l'hora de jugar els partits a casa i els diferents equips equips del club tenen que buscar diferents opcions per fer-ho davant la passivitat de l'ajuntament per buscar una solució. La resignació s'acaba instaurant entre la gent del CP Malgrat. El somni més anhelat ja s'ha convertit en un malson.

Els dies de vent i pluja deixen impracticable la pista de l'escola "Marià Cubí" obligant a suspendre moltes jornades d'entrenament (Foto: CP Malgrat)
Hem pogut parlar amb en Manolo Juiz, el president del CP Malgrat. Ell va ser vice-president de la anterior junta directiva del club, i va accedir a la presidència el 2014. Ens ha explicat una mica com s'està vivint aquesta situació dins del club.

EL CLUB AGUANTA GRÀCIES ALS PARES QUE CONTINUEN CONFIANT EN NOSALTRES”

En Manolo Juiz es presenta a l'entrevista carregat amb una carpeta plena de papers i semblant seriós. Qui el coneix sap que en Manolo és un “paio” alegre i optimista, i el veure'l d'aquesta manera es fa estrany. Sens dubte, això el preocupa seriosament.

Té, això és per tu -em diu estenent-me un grapat de dossiers i papers-, i t'he enviat per mail unes fotos i uns retalls de premsa... per que vegis que no t'enganyo!

Quin “marró” que t'ha caigut, no?

Sí. Però l'important és que el club aguanta, i vull donar les gràcies a tots els pares que han seguit confiant en nosaltres i continuen portant als seus fills a entrenar i jugar, tot i els inconvenients que tenim que passar. Gràcies a ells tirem endavant.

Explica'ns una mica com heu arribat a aquesta situació...

Quan vam arribar al CP Malgrat amb en Jordi [De La Fuente] vam aconseguir que l'ajuntament aprovés la reforma de la teulada del pavelló, que era una cosa molt necessària. La cosa es va anar endarrerint, i quan finalment es tira endavant, les coses no van com tenen que anar. Sorgeixen problemes, no es compleixen les dates ni els plaços, i ara ens deixen tirats, sense pavelló i sense donar-nos una solució. Primer ens van dir que el pavelló estaria llest per novembre, desprès que a finals d'any, que al febrer... i ara diuen que per primavera. Ja estem a la primavera! (estem a l'abril) però la primavera s'acaba al juny. O sigui, que no tenim cap esperança de tenir pavelló abans d'acabar la temporada.

Heu demanat explicacions a l'ajuntament?

Pràcticament cada setmana parlo amb la regidora d'esports, Ana Vega.

I què us diu?

Que la empresa no ha complert. Que a les obres públiques sempre sorgeixen problemes i s'acaben endarrerint. Que no poden fer res i que no hi ha cap altra solució.

Què li passa a la pista del “Cubí”?

La pista de l'escola “Cubí” és la opció que ens va donar l'ajuntament per traslladar-nos mentre duressin les obres del pavelló. No està malament, però nosaltres vam demanar un informe a la FECAPA per que ens indiqués l'estat real de les instal·lacions i les intervencions a realitzar per poder homologar-la per jugar. Aquí ho tens -mostrant-me un dossier-. No és gaire cosa: pintar les línies, protegir unes portes, xarxes... el més important era el tema dels vestidors (estan situats a uns 15 metres de la pista, i per accedir-hi s'ha de creuar un pati descobert de terra). Nosaltres vam entregar a l'ajuntament l'informe i un pressupost amb el cost de les reformes a realitzar. L'alcaldessa s'havia compromès a proporcionar-nos i condicionar-nos un lloc on poder continuar desenvolupant les nostres activitats en condicions mentre duressin les obres del pavelló.

I què va passar?

Encara no ho sabem del cert. Quan ja estava tot aprovat, de cop i volta ens diuen que aquella obra no es pot dur a terme. I és una pena, perquè Malgrat hauria guanyat una nova instal·lació esportiva en condicions.

Anunci oficial de l'Ajuntament de Malgrat de Mar on aprova el projecte de reformar les instal·lacions del col·legi "Marià Cubí" (Foto: CP Malgrat).
Però no us vareu quedar de braços creuats, i vareu presentar una nova proposta, un tant innovadora...

Sí, però totalment vàlida. Es tractava de muntar una pista sintètica portàtil, totalment homologada, com la que es va fer servir a l'OK Lliga fa un parell de temporades en els partits retransmesos per TV, en els terrenys annexos al camp de futbol municipal, cobrir-la amb una carpa, i compartir vestidors i altres serveis amb el camp de futbol. Ramon Benito, que està molt vinculat al club, en té una a la seva empresa OK Titans i ens la llogava a un preu molt assequible. Conjuntament amb el lloguer de la carpa, sortia tot a un cost molt inferior a la rehabilitació del “Cubí” -em mostra un altre conjunt de documents-. Però l'ajuntament tampoc la va acceptar.

Com us ho feu ara?

L'any passat ens hi vam sortir força bé canviant els partits. Jugant la primera volta de les lligues a casa i la segona fora, encara que al final no hauria fet falta, ja que fins al maig no vam marxar del pavelló. Aquest any, amb alguns equips hem fet el mateix, però al revés: hem començat la temporada jugant tots els partits fora. Amb altres, juguem els partits de local a la Ciutat Esportiva de Blanes, gràcies a un conveni entre els dos ajuntaments. Però el problema ens ha arribat ara, amb l'inici de la segona volta, quan tenim que complir amb els partits de casa que hem ajornat i no tenim encara el nostre pavelló disponible. Els que puguem els anirem a jugar a Blanes, els veterans A faran servir la pista del barri de Sant Pere de Tordera, i els que no puguem fer res, dons els suspendrem.

L'equip de veterans A del CP Malgrat té que jugar els seus partits a la pista pública del barri de Sant Pere de la veïna població de Tordera (Foto: CP Malgrat)
Què passarà amb la lligueta “Els Menuts” i les “24 hores de Veterans”?

Una de les coses que més greu ens ha sabut d'aquesta situació ha estat el suspendre la lligueta d'escoles “Els Menuts”, que feia 12 temporades que organitzàvem, amb molt de suport per clubs de la zona. L'any passat vam tenir que organitzar la festa final mig improvisada en una pista pública, i davant de la incertesa per la disponibilitat d'una pista en condicions per enguany, no ens vam voler arriscar a tenir que tornar a celebrar l'esdeveniment en aquelles condicions tant poc dignes. En quant a les “24 Hores de Veterans”, també hem decidit suspendre la edició d'enguany, que era la quarta i el torneig havia adquirit ja un cert prestigi, congregant a moltes velles glòries de renom internacional. Es una pena, i no tant sols a nivell esportiu, ja que durant dos dies, més d'un centenar de persones entre jugadors i acompanyants s'allotjaven a Malgrat tot just abans de començar la temporada turística.

Quines altres conseqüències us està portant el no tenir pavelló?

A nivell esportiu no ens ha permès continuar amb el creixement que estàvem tenint temporades enrere. Ho hem notat sobretot a l'equip de l'escoleta, que tot i ser gratuïta, hem passat de tenir 18 nens a 4. El tenir que entrenar a la pista del parc de “Moguer” ha fet tirar enrere a molts pares. Es una pena, perquè sempre, amb l'anterior directiva i ara, hem intentat potenciar molt l'escoleta, que es la base principal del futur del club. A la resta d'equips també han marxat alguns jugadors, però ho hem pogut compensar amb l'arribada de nous jugadors provinents de clubs del voltant, cosa que ens satisfà, ja que demostra la bona feina feta en aquest sentit fins ara. Vull agrair la bona tasca dels entrenadors, delegats i coordinador, que han sabut explicar i fer entendre la nostra filosofia malgrat la situació adversa que estem patint. I gràcies de nou als pares i jugadors que ho han sabut entendre i continuen confiant en nosaltres.

Les mares del petits jugadors de la base del CP Malgrat passant el fred com poden durant un entrenament hivernal a la pista del "Cubí" (Foto: CP Malgrat)
I a nivell econòmic?

Hem patit un important descens en ingressos publicitaris degut a la marxa dels anunciants a les tanques del pavelló.

I com us ho feu per subsistir?

Bàsicament estem tirant dels beneficis que vam tenir les temporades anteriors, en les que vam fer les coses ben fetes, vam sanejar l'economia i vam tancar les temporades amb superàvit. Hem tingut que reduir despeses i buscar fonts d'ingressos alternatives com, per exemple, l'equip de segona catalana ha fet unes “targetes de col·laborador” al preu de 5 euros per tota la temporada, que et donen opció a participar durant un any a una combinació de Euromillones.

Teniu pensat fer algun acte o manifestació per donar a conèixer la vostra situació?

No exactament. Volíem organitzar properament “El Patí Solidari”, un acte a benefici de Càrites, a la Plaça de l'Ajuntament, en el que volíem aprofitar per donar a conèixer la nostra situació. Però suposo que l'ajuntament s'ho ha sospitat i no ens ha donat els permisos per fer-ho.

Com veus el futur?

Esperançador de cares a la propera temporada. Acabarem aquest curs com sigui, i ja tenim moltes ganes i il·lusió per posar-nos a treballar i recuperar el temps perdut. Amb el pavelló arreglat i disponible volem tornar a promocionar l'hoquei patins a Malgrat de Mar. Volem fomentar i potenciar la base, que l'hoquei patins sigui una opció potent entre els nens de la població. Volem organitzar novament esdeveniments que facin créixer l'hoquei patins a Malgrat. Tenim moltes esperances i ganes que s'acabi ja tot aquest malson, i tot torni a la normalitat.

...I nosaltres també. Molta sort!!!

CRONOLOGIA DELS FETS:

2009: L'ajuntament de Malgrat de Mar elabora un MIEM (Mapa d'Instal·lacions Esportives Municipals) en el que queden recollits els desperfectes a la teulada del Pavelló Poliesportiu Municipal, i s'aconsella com a prioritària la seva reparació degut a que en cas de pluja es formen degoters sobre la pista, impedint la pràctica de les activitats esportives.

Temporada 2011-12: Una nova junta directiva, presidida per Jordi De La Fuente, es fa càrrec de la direcció del CP Malgrat. Un dels seus principals propòsits es aconseguir la reforma del seu pavelló, de titularitat municipal, afectat per greus desperfectes a la teulada.

10 de novembre de 2011: CiU presenta en el Ple municipal de l'Ajuntament de Malgrat de Mar una Moció demanant la reforma i adequació del pavelló municipal del C/ Tarragona.

10 de juliol de 2012: La Gerència de Serveis d'Esports de la Diputació de Barcelona fa arribar a l'Ajuntament de Malgrat de Mar el treball "Diagnosi estructural del pavelló poliesportiu municipal de Malgrat de Mar”, que detalla un estudi de la estructura vertical i horitzontal del pavelló i inclou i valora les solucions per reforçar l'estructura i la substitució de la teulada.

24 de gener de 2013: L'ajuntament de Malgrat de Mar aprova en Ple els pressupostos municipals pel 2013, on s'inclou una partida destinada a la remodelació del Pavelló Poliesportiu Municipal.


Maig de 2013: L'ajuntament de Malgrat de Mar aprova tirar endavant el projecte de reforma del Pavelló Municipal. Anuncia que la previsió és que les obres comencin passat l'estiu, cap a la tardor, i que el consistori s'encarregarà de condicionar altres instal·lacions municipals per reubicar als equips afectats per les obres, i en cas de no ser possible, negociarà poder fer servir els equipaments de poblacions veïnes.

Juny 2013: El CP Malgrat presenta a l'ajuntament de Malgrat de Mar el seu projecte de trasllat mentre duren les obres de rehabilitació del pavelló. Es tracta d'habilitar la pista poliesportiva semi-coberta i els vestidors de l'escola “Marià Cubí i Soler” de Malgrat de Mar. Per a tal propòsit presenta un informe realitzat per la FECAPA i un pressupost amb les reformes a fer valorat en uns 71.000 € + IVA.


29 agost de 2013: L'ajuntament de Malgrat de Mar aprova el pressupost de reforma del Pavelló Municipal, d'uns 900.000 euros, que es cobrirà amb una subvenció de 700.000 € per part de la Diputació i desviant 200.000 € d'una partida destinada a altres obres. També aprova inicialment el pressupost la reforma de la pista i vestidors de l'escola “Marià Cubí i Soler”. Els pressupostos quedaran aprovats definitivament si en un període trenta dies no es presenta cap reclamació o al·legació.

Setembre de 2013: Per a que les teòricament imminents obres de reforma del pavelló no afectin la marxa dels diferents equips del club, el CP Malgrat aprova jugar a casa tots els partits de la primera volta de les diferents competicions de la temporada 2013-14, i a domicili els de la segona volta.

6 de novembre de 2013: L'ajuntament de Malgrat de Mar aprova definitivament el projecte de rehabilitació de la taulada i estructura del pavelló del C/ Tarragona, valorat en 738.514 € + IVA, i el projecte de reforma dels vestidors i la pista de l'escola “Marià Cubí i Soler” valorat en 71.855 € + IVA.

Gener 2014: Data en la que el CP Malgrat deu abandonar temporalment el pavelló per que s'iniciïn les obres de reforma.

Gener-febrer de 2014: Teòrica data d'inici de les obres de reforma del pavelló. Veient que les obres no comencen, el CP Malgrat manté algunes de les seves activitats en el pavelló.

9 de febrer de 2014: La junta directiva del CP Malgrat anuncia la seva dissolució per desgast i manca de temps per dur a terme amb garanties la seva tasca al front del club. Es convoquen eleccions pel 4 d'abril.

17 de febrer de 2014: Surten a licitació les obres de remodelació del pavelló, amb un pressupost de 900.000 € i una durada de 7 mesos. S'acaben adjudicant a l'empresa Xavier Alsina SA per un import 32% menor del pressupost inicial.

Març de 2014: L'ajuntament de Malgrat de Mar finalment desestima la execució del projecte de reforma de la pista i vestidors de l'escola “Marià Cubí”.

4 d'abril de 2014: Eleccions per la junta directiva del club. Surt escollit Manolo Juiz com a nou president, que prendrà el càrrec a finals de temporada.

Abril de 2014: Veient que les obres s'estan endarrerint, el CP Malgrat presenta a l'ajuntament un nou projecte de trasllat, que consta en el lloguer d'una pista mòbil homologada i una carpa per cobrir-la. L'equipament s'instal·laria en uns terrenys annexes al Camp de Futbol Municipal, amb qui compartiria vestidors i altres serveis. El projecte està valorat en uns 30.000 € + IVA. El projecte també es desestimat pel consistori.

1 de maig de 2014: El CP Malgrat abandona temporalment el pavelló, i trasllada la seva activitat a la pista de l'escola “Cubí”, tot i que no s'ha rehabilitat i no recull les condicions idònies per la pràctica de l'hoquei patins i el patinatge. Se'ls hi diu que al novembre de 2014 les obres ja estaran enllestides i podran tornar a reprendre l'activitat en el pavelló.

Les noies de patinatge artístic equipant-se al costat de la pista del "Cubí" degut a que accedir amb patins des dels vestidors resulta impossible (Foto: CP Malgrat).
2-3 de maig de 2014: El pavelló del Malgrat acull les “24 hores de Veterans de Malgrat de Mar”, el darrer esdeveniment que s'ha fet fins ara al pavelló.

3 de maig de 2014: Es desfà la junta directiva del CP Malgrat, i Manolo Juiz, fins ara vice-president, agafa la presidència del club.

17 de maig de 2014: L'ajuntament de Malgrat de Mar i l'empresa Xavier Alsina SA signen el contracte definitiu d'adjudicació de les obres del pavelló, amb un pressupost final de 600.825 € i una durada de 6 mesos. L'inici de les obres es preveu per principis de juny.

7 de juny de 2014: El CP Malgrat celebra el seu sopar de fi de temporada en el “Merendero Quintasol” de la platja de Malgrat, en lloc del pavelló com era habitual.

14 de juny de 2014: La festa final del torneig d'escoletes “Els Menuts” es té que jugar en la pista del parc municipal de “Moguer” degut a que la pista de l'escola “Cubí” està ocupada per un acte de la AMPA de l'escola. El CP Malgrat té que traslladar amb els seus medis les porteries i altres estris degut a que l'ajuntament els hi vol cobrar el servei en cas de fer-ho la brigada municipal. L'esdeveniment s'acaba suspenent abans d'hora degut a la pluja.

Membres del CP Malgrat preparant la pista del parc de "Moguer" per poder celebrar la festa final de "Els Menuts 2014".
26 de juny de 2014: Finalment comencen les obres de reforma del pavelló. Les vacances del mes d'agost fa que alenteixin el seu ritme.

1 de setembre de 2014: Comença la nova temporada. Davant de la no disponibilitat d'una pista en condicions, el CP Malgrat aprova que els equips sènior del club juguin a fora tots els partits de la primera volta de les competicions de la temporada 2014-15, i a casa els de la segona volta. Un conveni entre els ajuntaments de Malgrat de Mar i Blanes permet als equips base del club poder jugar els seus partits de casa a la pista de la Ciutat esportiva de Blanes. Els entrenaments continuaran fent-se a la pista de l'escola “Cubí”. El club desfà temporalment l'equip de Veterans-Iniciació per manca de pista on entrenar i jugar, i ajorna la presentació oficial dels equips fins a disposar del pavelló.

3 de novembre de 2014: L'ajuntament de Malgrat de Mar comunica a través de la seva web que les obres del pavelló van amb retard perquè han sorgit complicacions, però que van a bon ritme i s'espera tenir-lo llest per a finals d'any.

Gener de 2015: Les obres del pavelló no estan acabades i no es dona cap data de finalització. La manca de pista fa que el club decideixi suspendre la lligueta d'escoles “Els Munuts 2015” desprès d'organitzar-la durant 12 temporades. L'equip de 2ª Catalana va a jugar a Blanes els seus partits de casa, l'equip de veterans A arriba a un acord amb l'ajuntament de la població veïna de Tordera per poder fer servir la pista municipal del barri de Sant Pere, i l'equip de veterans B decideix jugar tots els partits fora de casa i anul·lar els que no sigui possible trobar pista per disputar-los.

5 de març 2015: Les obres de reforma de la teulada del pavelló han ocasionat desperfectes a l'interior. L'ajuntament de Malgrat aprova un “Projecte d'obres complementàries del pavelló”, valorat en uns 183.000 €, on també s'inclouen altres altres actuacions, com l'aïllament tèrmic de les parets i la instal·lació de més sortides d'emergència.. Es comunica al CP Malgrat que el pavelló no estarà disponible fins a finals de primavera.

16 de març de 2015: Surt a concurs públic la licitació de les obres complementàries del pavelló.

1 d'abril de 2015: El club comunica que suspèn la celebració de la 4ª edició del torneig “24 h de Veterans” per la impossibilitat de disposar de la pista per les dates previstes (1 i 2 de maig).

Estat de les obres del pavelló del CP Malgrat a principis de maig de 2015.