11 de set. 2015

EL CH LLORET 2015-16 ES PRESENTA GUANYANT EL “DONA MARINERA”


El CH Lloret Vila Esportiva va fer la posada de llarg d'aquesta temporada davant la seva afició adjudicant-se la 30 edició del torneig Dona Marinera, que cada any organitza. Els lloretencs es va imposar a la final al CP Vilafranca Capital del Vi per un ajustat 4-3, en un partit molt disputat fins al darrer minut. Com de costum, el CH Lloret va aprofitar la celebració del seu torneig per presentar oficialment els seus de cares a la nova temporada.

Foto de grup de tots els jugadors del CH Lloret presents a la presentació dels equips del club
Un any més, el Dona Marinera repetia el format de quadrangular amb quatre equips d'OK Lliga, i el Lloret i el Vilafranca van disputar la final de diumenge desprès de superar als seus rivals en les seves respectives semifinals del dia anterior. Els vilafranquins van desfer-se amb relativa facilitat per 6-3 al SHUM en la primera semifinal, i a continuació el Lloret feia un gran partit i s'imposava al Noia per per 5-3. La final va resultar un xoc força atractiu, molt disputat pels dos bàndols, que en cap moment va donar l'impressió de tractar-se d'un partit de pretemporada. El Lloret va estar més encertat de bon inici, i va arribar al descans amb un favorable 2-0 amb gols de Marc Grau i Xavi Crespo. Cal remarcar que els lloretencs patien la baixa de Jordi Carbó per culpa d'unes molèsties -també va tenir que estar dirigit pel segon tècnic Manel Díez degut a l'absència per motius de salut de Manolo Barceló-. A la represa, el Vilafranca va buscar la remuntada i es va acostar2-1 amb un gol de Rubén Fernàndez. Però els lloretencs van reaccionar i es van posar 4-1 amb dos gols a bola aturada de Xavi Sulé. Els vilafranquins no van donar el seu braça tòrcer i Rocasalves va fer el 4-2. A poc del final, Edu Fernàndez ajustava el marcador en el 4-3, donant emoció al darrer tram de partit. Abans de la final es va disputar el partit pel tercer i quart lloc, on el Noia es va imposar al SHUM per 3-2.

Una imatge de la final entre el CH Lloret i el CP Vilafranca
A banda del torneig amb equips d'OK Lliga, el Dona Marinera va repetir novament el format amb la disputa també de diversos partits de femení i base, des de divendres 4 de setembre fins al diumenge 6. Van participar en les diferents categories el CH Lloret, SHUM, Cp Vilafranca, CE Noia, CP Tordera i CE Arenys de Munt. Abans de la final, el CH Lloret va presentar els seus 17 equips de participaran aquesta temporada en les diferents categories -per diverses circumstàncies van faltar molts jugadors i tècnics-, destacant al primer equip, que aquest curs torna a l'OK Lliga, amb una plantilla formada majoritàriament amb jugadors fets a casa, amb la única novetat del jove Roger Martí, cedit pel Noia. El club també va aprofitar l'esdeveniment per fer un reconeixement a la seva jugadora Cristina Carbó, que desprès de més de 20 anys al club va penjar els patins al final de la temporada passada, encara que continuarà dins de l'entitat com a responsable de l'escola.

Cristina Carbó va rebre de part del CH Lloret una placa en reconeixement a la seva trajectòria ininterrompuda al club