16 de set. 2015

EL RENOVAT CP TORDERA 2015-16 ES PRESENTA DAVANT LA SEVA AFICIÓ


El passat diumenge 13 de setembre, en el Pavelló Parroquial de Tordera va tenir lloc la presentació oficial dels equips del CP Tordera de cara a la nova temporada 2015-16. Unes 200 persones, socis i familiars i amics dels jugadors, es van aplegar en el pavelló per seguir l'esdeveniment i donar la benvinguda a la nova etapa que s'enceta en el club, que ve plena de moltes novetats en tots els àmbits, alhora de mostrar el seu suport als més de cent membres que formen els 17 equips de l'entitat que competiran aquest curs en les diferents categories.

Foto de grup dels membres del CP Tordera presents a l'acte
El CP Tordera enceta temporada amb nova directiva, presidida per Carme Vilà, i un nou organigrama tècnic, sota la coordinació de Sergio Alonso. El primer equip, que la temporada passada va perdre la categoria i enguany competira a la Primera Divisió estatal, és qui presentava les principals novetats, començant per la banqueta, que la ocuparà David Noguera. El capità Marc Serra i el porter Jordi López continuen de la temporada anterior; Moi Aguirre, Santi Teixidó i Àlex Cantero -màxim golejador de la categoria la temporada passada- i el veterà porter Jaume Sahún -absent a la presentació- són les noves cares d'una plantilla que serà completada amb jugadors del planter.

L'equip amb el que el CP Tordera lluitarà enguany per tornar a l'OK Lliga
La secció de patinatge artístic del CP Tordera també va aprofitar l'acte per fer la seva presentació, amb més de 40 patinadores, que van amenitzar la vetllada amb les seves coreografies. Acompanyant a la presidenta de l'entitat, els parlaments van ser per part de l'alcalde de Tordera i la regidora d'esports de l'ajuntament de la vila. Per acabar la jornada, es va disputar un partit entre dos combinats de jugadors sèniors i júniors del club.


La tarda va acabar amb un partit entre jugadors del club