6 d’oct. 2015

OK LLIGA 2015-16 (JORN. 3): LLORET 3 - CALAFELL 2


EL LLORET CONTINUA EN BONA RATXA

El Lloret va tenir que patir, igualar per dos cops i capgirar un resultat advers, però finalment es va embutxacar els tres punts del seu partit contra el Calafell, i desprès de tres jornades continua invicte ocupant un dels llocs de la part alta de la classificació.

FITXA DEL PARTIT

COMPETICIÓ: OK Lliga 2015-16, jornada 3

LLOC/DIA/HORA: Pavelló Municipal d'Esports, Lloret de Mar (La Selva). Dissabte 3 d'octubre de 2015, 20:30h.

CH LLORET VILA ESPORTIVA (2+1): Ferran Serra (p), David Plaza (1), Xavier Crespo (1), Marc Grau (1) i Àlex Grau –equip inicial–; Jordi Carbó i Xavi Sulé.
Entrenador: Manolo Barceló

VALLÉS CP CALAFELL TOT L'ANY (2+0): David Arellano (p), Oriol Palau, Jordi Gabarra, Ricardo Valverde i Gerard Vergés –equip inicial–; Marc Vergés, Pol Pàmies i Kílian Aguilar.
Entrenador: Sergi Macià

GOLS

PRIMER TEMPS: 0-1 (11') Palau, de penal./ 1-1 (17') Marc Grau. / 1-2 (18') Marc Vergés. /  2-2 (21') Víctor Crespo.
SEGON TEMPS: 3-2 (44') Plaza.

ÀRBITRES: Antonio Gómez i Jorge Martínez

TARGETES: -

FALTES: 10 del Lloret i 5 del Calafell.

PÚBLIC: Uns 200 espectadors.

INCIDÈNCIES:

-El CP Calafell patia la baixa de Sergi Romeu.
-El CH Lloret jugava amb la segona equipació, de colors blaus, degut a la semblança de colors amb el rival.

CRÒNICA:

Durant la primera part del xoc, els dos equips van infringir un ritme de joc molt intens, que va portar moltes oportunitats a les dues porteries, el que va requerir la màxima atenció dels dos porters. El Calafell es va avançar amb un gol de penal d'Oriol Palau. El Lloret no es va arronsar, i set minuts desprès va aconseguir empatar amb un gol de Marc Grau, encara que un minut més tard, el Calafell va tornar a recuperar l'avantatge gràcies a Marc Vergés. Poc desprès, el Calafell va poder fer el 3-1 en una jugada confusa, però els col·legiats van anular el gol en considerar que el jugador s'havia ajudat amb el peu per introduir la bola a la porteria, cosa que va encendre els ànims entre els seguidors visitants, i les protestes es van estendre tota la resta del partit. Una oportuna rematada de Xavi Crespo va tornar a equilibrar el resultat a menys de quatre minuts pel descans. Tot i que els dos equips van continuar insistint, la primera part va acabar amb un just 2-2 a l'electrònic.

Marc Grau, autor de l'1-1
La represa va seguir una tònica similar, amb molta igualtat i moltes ocasions pels dos equips. En aquest període, els dos porters van mostrar la seva millor versió, amb intervencions d'autèntic mèrit, el que va fer que el marcador es mantingués inalterat durant molts minuts. A quatre minuts de la conclusió, David Plaza va decantar el resultat cap el costat local al aconseguir colar la bola sota el cos d'un David Arellano molt inspirat. El tram final de partit va ser electritzant i d'alta tensió. El Lloret feia estona que estava jugant amb nou faltes i va acabar cometent la desena a 15 segons del final. Ricardo Valverde va tenir la oportunitat de l'empat en el llançament de falta directa, però Ferran Serra va saber aguantar molt bé les fintes del jugador i la bola va acabar anant-se darrera de la porteria, fent que finalment els tres punts es quedessin a la Costa Brava.

Ricardo Valverde no va poder superar a Ferran Serra en una falta directa clau a pocs segons del final.
Amb aquesta victòria, el Lloret es situa amb 7 puts en el segon lloc de la classificació en solitari, a l'espera del que facin els equips que encara tenen algun partit pendent. El Calafell es mantindrà a la part baixa de la taula, amb un sol punt i un partit menys. La propera jornada els lloretencs visitaran la complicada pista del Noia, mentre que el Calafell tindrà que recuperar el seu partit ajornat a Voltregà, per desprès rebre al SHUM, un altre equip necessitat de punts.

SABIES QUE…?

...en la web del CP Calafell situaven Lloret de Mar en la comarca del Maresme en lloc de La Selva.
...dijous passat el CH Lloret va jugar un partit amistós contra el RHC Diessbach suís, en el que va perdre per 2-3.
...el jugador del Lloret Roger Martí va entrar en la convocatòria desprès de la seva lesió durant el torneig Dona Marinera de pretemporada, encara que finalment no va jugar.
...el jugador del CP Calafell Pol Pàmies tornava a l'equip desprès d'una lesió.
...el partit es va poder seguir en directe des de la web del CH Lloret.
...en la presentació dels equips abans del partit, l'speaker va anunciar al jugador local Roger Martí amb el dorsal 5 en lloc del 6.
...en A Kops d'Stick vam tenir un problema tècnic amb la càmera fotogràfica i no vam poder fer el reportatge fotogràfic habitual.