15 d’oct. 2015

EL CP MALGRAT 2015-16 ES PRESENTA OFICIALMENT


Desprès que la temporada passada no ho va poder fer per culpa d'unes interminables obres de remodelació al Pavelló Poliesportiu Municipal, un cop finalitzades aquestes, el CP Malgrat enguany ha pogut fer una presentació oficial com Deu mana davant la seva afició.

Els equips del CP Malgrat 2015-16 formant sota la nova teulada del seu pavelló
Sota la remodelada coberta del pavelló malgratenc, el passat dissabte 10 d'octubre, el CP Malgrat va fer desfilar davant d'una grada que presentava un gran ambient a tots els seus equips de cara a la nova temporada 2015-16: 9 de base -des d'escola a júnior-, el sènior de 2ª Catalana i el d'hoquei sala adaptat. Per desgràcia, el fet de que la data coincidís amb un pont festiu va provocar que es donessin moltes absències, on cal destacar la de l'equip de veterans. Tot i això, prop d'un centenar de persones, entre tècnics i jugadors, es van prendre part de la cita.

Foto de grup del CP Malgrat 2015-16
Per a la data en qüestió, el CP Malgrat va preparar un seguit d'actes més: la final de la Supercopa de Catalunya d'hoquei en cadira de rodes elèctrica i un partit amistós entre el primer equip del CP malgrat i la selecció catalana. A l'endemà, el club celebrava la cinquena edició de la seva Patinada popular per Malgrat de Mar.


El Barberà es proclama supercampió de Catalunya d'hoquei en cadira de rodes elèctrica.

Un cop va acabar la presentació del CP Malgrat, va donar inici la final de la Supercopa de Catalunya d'hoquei en cadira de rodes elèctrica entre el CDM San Rafael de Barcelona i el ADB Barberà, campió i sots-campió de Catalunya respectivament, amb la presència a la llotja del Secretari General de l'Esport de la Generalitat, el Sr. Ivan Tibau.

Els dos equips van posar junts al final del partit
El partit va començar molt igualat, amb el San Rafael portant la iniciativa, encara que sense poder distanciar-se amb comoditat en el marcador fins als tram final de la primera part, que va acabar amb 8-5. A la represa els dos equips van intensificar el seu joc i es va poder gaudir d'un espectacle emocionant. El San Rafael continuava manant amb fermesa, però el Barberà no es va donar en cap moment per vençut, el que provocava que el marcador semblés una muntanya russa: cada cop que els barcelonins adquirien un avantatge, els vallesans reaccionaven i tornaven a ajustar el resultat, encara que sense aconseguir capgirar-lo.

Aquest gol d'or va servir al ADB Barberà per endur-se el títol
Al arribar el tram final del partit, el San Rafael semblava tenir la victòria coll avall, però el Barberà va creure més en les seves possibilitats, i amb una remuntada de coratge va aconseguir empatar el resultat a 14 a pocs segons de la conclusió. Els dos equips van desaprofitar la seva darrera possessió, i el títol va tenir que decidir-se amb una pròrroga amb gol d'or, en la que els vallesans es van mostrar més efectius, marcant el gol de la victòria en la seva primera ocasió, fent esclatar el deliri entre el nombrós grup d'aficionats que els hi va acompanyar. El Barberà va dedicar el títol a la memòria del seu company Àlex Gimeno, que va morir fa pocs mesos.


La selecció catalana s'imposa clarament al CP Malgrat

La jornada de presentació del CP Malgrat va acabar amb un partit entre el primer equip i una selecció catalana formada per jugadors de Nacional Catalana. L'enfrontament no va tenir gaire història i el combinat es va endur el partit de forma clara amb un contundent 1-11, desprès de remuntar el gol inicial dels malgratencs.


La selecció catalana i el CP Malgrat de 2ª Catalana

Nou èxit de la Patinada popular de Malgrat

La matinal de diumenge 11 va tenir com a protagonista una nova edició de la Patinada Popular de Malgrat de Mar, la cinquena, amb més de 400 participants, vestits amb una cridanera samarreta taronja, que era el color d'aquest any. Com sempre, l'esdeveniment va començar des del parc de Can Campassol, i enguany estrenava un nou recorregut que acabava al parc de Francesc Macià, passant per diversos carrers de la població maresmenca.

Una imatge d'un dels trams de la Patinada 2015
A l'arribada, els participants van poder gaudir de pastissos i batuts cedits pels diferents patrocinadors, jocs i castells inflables pels més menuts, i la rifa d'un patinet. El CP Malgrat va recaptar amb l'acte uns 700 euros que aniran destinats al club.