3 de juny 2019

LLIGA SOLIDÀRIA "STICK CONTENT" 2019, JORNADA 3


ELS BLANES B LÍDERS EN SOLITARI

La tercera jornada de la lligueta ha servit per consolidar als líders de les dues categories, els equips B del Blanes Atlètic en tots dos casos. El grup de prebenjamí-iniciació manté la classificació intacta en quant a posicions, però amb la diferència que ara el Blanes Atlètic B es queda sól al capdavant amb 9 punts desprès de guanyar el derbi amb el Blanes A i comptar els seus tres partits amb victòria. A Caldes de Malavella, el Caldes A i el Cassanenc han protagonitzat un vibrant duel que s’han emportat els locals per un ajustat 3-2, a continuació el Caldes B també ha sumat els 3 punts en joc davant del Breda. Això ha provocat que a la segona posició de la taula ens trobem un triple empat a 7 punts entre el Cassanenc i els Caldes B i A, que promet molta emoció a les dues jornades restants.

En prebenjamí, un nou partit ajornat per part del Platja d’Aro, aquest cop contra el Caldes, torna a condicionar el resultat real de la classificació, que continua liderant provisionalment el Blanes Atlètic B amb 7 punts tot i perdre de forma ajustada el derbi amb el Blanes A, que puja fins al segon lloc a un punt per darrera. L’altre equip blanenc, el C, comparteix el tercer lloc amb el Caldes gràcies a la obtenció de la seva primera victòria en un partit molt disputat amb el Breda. El desenllaç dels 3 partits ajornats serà crucial per definir de forma definitiva aquest grup.

El desenvolupament de la propera jornada es veu marcat per la coincidència amb el Torneig «Costa Brava» que organitza el CP Blanes Atlètic, el que provocarà que es tinguin que ajornar alguns partits. Tot i això, el dissabte ens guarda un apassionant Cassanenc-Caldes B d’iniciació, que pot resultar determinant pel desenllaç final del grup. Per la seva part, el Breda ha capgirat la seu dels seus dos partits, precisament contra els dos líders, i es desplaçarà a jugar a Blanes, durant el transcurs de l’esmentat torneig. 


PREBENJAMÍ-INICIACIÓ

Resultats
CP BLANES ATL B - CP BLANES ATL A: 3-0
CP CALDES A – FD CASSANENC: 3-2
CP CALDES B - CP BREDA: 3-0
 
CP BLANES ATL B - CP BLANES ATL A: 3-0

CP CALDES A – FD CASSANENC: 3-2

CP CALDES B - CP BREDA: 3-0

Classificació



PREBENJAMÍ

Resultats
CP BLANES ATL B – CP BLANES ATL A: 1-2
CP BLANES ATL C – CP BREDA: 3-1
CP CALDES – H PLATJA D’ARO: ajornat 

CP BLANES ATL B – CP BLANES ATL A: 1-2

CP BLANES ATL C – CP BREDA: 3-1

Classificació

Sistema de puntuació:
Partit Guanyat: 3 punts / Partit Empatat: 2 punts / Partit Perdut: 1 punt / No Jugat: 0 punts

Aquesta lligueta és en benefici de: