7 de juny 2019

TORNEIG INTERNACIONAL "COSTA BRAVA"


Aquest cap de setmana del 7 al 9 de juny es celebrarà a Blanes el III Torneig «Costa Brava» d’hoquei patins organitzat pel Club Patí Blanes Atlètic.

Les dues edicions passades del torneig es van celebrar només durant un dia i estaven limitades a la categoria de veterans. Els organitzadors han optat enguany per donar més rellevància a l’esdeveniment, ampliant-lo a tres dies i obrint-lo a les les 6 categories base del club: Prebenjamí-Iniciació, Prebenjamí, MiniFem, Benjamí, Aleví i Veterans. Més de 300 jugadors i jugadores repartits en 33 equips vinguts de Catalunya, Espanya i França disputaran un total de 50 partits a la pistes Blava i Vermella del pavelló de la Ciutat Esportiva de Blanes. Amb la finalitat de donar més vistositat i dinamisme al joc, s’han incorporat unes petites modificacions al reglament dels partits.


Els clubs que prendran part en aquest III Torneig «Costa Brava» són:

CLUB HOCKEY PATÍN ALUCHE (ESP)
CENTRE D’ESPORTS ARENYS DE MUNT (CAT)
CLUB D’HOQUEI I PATINATGE ARTÍSTIC CADÍ (CAT)
CLUB HOQUEI CAMBRILS (CAT)
CLUB HOQUEI FIGUERES (CAT)
CLUB HOQUEI LES FRANQUESES (CAT)
GEIEG (CAT)
CLUB D’ESPORTS LLEIDA – LLISTA BLAVA (CAT)
CLUB HOQUEI LLORET (CAT)
SPORT ATHLETIQUE MERIGNAC (FRA)
CLUB PATÍ VILAFRANCA (CAT)
CLUB PATÍ VOLTREGÀ (CAT)
i l’organitzador CLUB PATÍ BLANES ATLÈTIC

Durant la tarda de divendres i tot dissabte es jugaran els partits de la fase de lliga de grups de totes les categories, i diumenge al matí es disputaran les fases finals. L’accés a tot el torneig serà lliure i gratuït, i durant la seva celebració hi haurà servei de restaurant, botiga de marxandatge i articles de la Fundació Amics Joan Petit – Nens amb Càncer, rifes i un partit sènior de play-off d’ascens a 1ª Catalana. El CP Blanes Atlètic ha posat molta cura en cuidar tots els detalls de la organització, amb la intenció de que aquest torneig acabi convertint-se en un referent.