12 de juny 2019

LLIGA SOLIDÀRIA "STICK CONTENT" 2019, JORNADA 4


POCS CANVIS EN UNA JORNADA AMB 3 AJORNAMENTS

El fet que la quarta jornada de la competició coincidís amb la disputa del Torneig «Costa Brava» organitzat pel CP Blanes Atlètic ha fet que 3 partits –1 d’iniciació i 2 de prebenjamí- s’hagin hagut d’ajornar, el que significa que les classificacions s’han vist poc alterades respecte a la jornada anterior. A manca d’una jornada per acabar, tot queda encara obert a la espera de com quedaran resolts els nombrosos partits pendents, sobretot a prebenjamí, per conèixer el desenllaç final de la lligueta.

Al grup d’iniciació el Blanes Atlètic B queda a un pas de proclamar-se campió desprès d’imposar-se al Breda en un partit que es va jugar divendres a Blanes. Els blanencs sumen els seus quatre partits per victòries i tant sols depenen d’ells mateixos i només amb el punt que sumarien al disputar el seu proper partit amb el Cassanenc ja tindrien prou per aixecar el títol, independentment del que faci el Caldes B, l'únic equip que encara pot aspirar a prendre’ls. Precisament el Caldes B ha estat el protagonista de l’altre partit disputat de la jornada, al endur-se els tres punts de la seva vista a la pista del Cassanenc, segon classificat fins aquesta jornada. Amb la victòria, els caldencs han pujat fins a la segona posició i encara mantenen una remota possibilitat de proclamar-se campions la darrera jornada -guanyant el derbi amb el Caldes A i que el Blanes deixés de jugar el seu partit-. Caldes A i Blanes Atlètic A tindran que buscar una data per jugar el seu partit ajornat.

A prebenjamí, on aquesta jornada només s’ha jugat un partit i ja hi ha acumulats 5 de pendents, la cosa està més oberta. En l’únic partit jugat, el Blanes Atlètic B va superar al Breda per un ajustat 2-3 (el partit es va jugar a Blanes, però el Breda feia de local) desprès d’empatar les dues primeres parts. Els blanencs es mantenen líders una jornada més, gràcies sobretot a que és l'únic equip que ha jugat els seus quatre partits. Els quatre punts d’avantatge que porten sobre els seus perseguidors resulten enganyosos tenint en compte que a aquests encara els hi queden dos partits pendents i una jornada per disputar. Els clubs tindran que posar-se les piles per recuperar els partits pendents i, així doncs, de ben segur que tindrem que esperar a la vigília de Sant Joan per conèixer el desenllaç final d’aquest grup.

PREBENJAMÍ-INICIACIÓ

Resultats
CP BREDA - CP BLANES ATL B: 0-3
FD CASSANENC – CP CALDES B: 1-3
CP CALDES A - CP BLANES ATLÈTIC A: ajornat

FD CASSANENC - CP CALDES B: 1-3

Classificació


PREBENJAMÍ

Resultats
CP BREDA – CP BLANES ATL B: 2-3
CP BLANES ATL C – H PLATJA D’ARO: ajornat
CP CALDES – CP BLANES ATLÈTIC A: ajornat
CP BREDA - CP BLANES ATL B: 2-3

Classificació

 
Sistema de puntuació:
Partit Guanyat: 3 punts, Partit Empatat: 2 punts, Partit Perdut: 1 punt, No Jugat: 0 punts


Aquesta lligueta és en benefici de: