13 de juny 2019

III TORNEIG INTERNACIONAL "COSTA BRAVA"


GRAN ÈXIT DEL TORNEIG «COSTA BRAVA» DE BLANES

A l’hora de triar una expressió per qualificar la 3ª edició del Torneig Internacional «Costa Brava» organitzat pel CP Blanes Atlètic, «ÈXIT ROTUND», i en majúscules, seria sens dubte la més encertada. I és que aquests passats 7, 8 i 9 de juny, els més de 300 participants del torneig van i van fer gaudir d’un cap de setmana intens d’hoquei patins en estat pur amb els 50 partits disputats al pavelló de la Ciutat Esportiva de Blanes (53 si comptem 2 de la lligueta «Stick Content» i 1 de play-off de 2ª Catalana).

De Catalunya, l’estat espanyol i França van arribar un total de 33 equips provinents de 14 clubs diferents, per disputar-se el triomf en les 6 categories programades (de 6 a 14 anys, i +35). Han estat 50 partits sense treva, alguns molt vibrants i intensos, que van servir sobretot per gaudir de les futures estrelles d’aquest esport, algunes de les quals van deixar detalls i actuacions memorables.

Els organitzadors portaven molt de temps preparant amb molta cura aquest faraònic esdeveniment per no deixar res a l’atzar. La intenció era reinventar el Open «Costa Brava» de veterans de les dues anteriors edicions per convertir-lo en un torneig a l’alçada dels més prestigiosos, donant-li el màxim de professionalitat possible i cuidant qualsevol detall, i cal dir que es va aconseguir amb escreix. Unes instal·lacions de luxe, arbitratges oficials, delegats de pistes, dinars per esportistes i acompanyants, obsequis per tothom... tot estava sota control, i qualsevol imprevist va ser resolt amb agilitat i solvència per no interferir en el desenvolupament frenètic de la competició.

D’aquesta manera -i no és gens agosarat afirmar-ho-, de la mà del CP Blanes Atlètic, Blanes ha tornat a aparèixer en el mapa hoqueístic internacional a nivell de base, entrant per la porta gran gràcies a un torneig que pretén i apunta a consolidar-se i convertir-se en un referent en les seves futures edicions. 

Foto de família amb els participants despès del lliurament de premis

Les classificacions finals de totes les categories han estat les següents:

MINIFEM
1. PHC Sant Cugat
2. SA Merignac
3. CP Blanes Atlètic

PREBENJAMÍ-INICIACIÓ
1. CP Voltregà
2. CP Blanes Atlètic A
3. GeiEG
4. CP Blanes Atlètic B
5. CH Les Franqueses
6. SA Merignac

PREBENJAMÍ
1. CP Vilafranca
2. SA Merignac
3. CHP Aluche
4. CH Les Franqueses
5. CP Blanes Atlètic B
6. CP Blanes Atlètic A

BENJAMÍ
1. CH Lloret
2. Cambrils CH
3. CHP Aluche
4. CP Blanes Atlètic
5. SA Merignac
6. CE Lleida-Llista Blava

ALEVÍ
1. CH Figueres
2. CP Vilafranca
3. CP Blanes Atlètic B
4. CHPA Cadí
5. CHP Aluche
6. CP Blanes Atlètic A

VETERANS
1. CHP Aluche
2. CP Vilafranca
3. CP Blanes Atlètic A
4. CH Les Franqueses
5. CP Blanes Atlètic B
6. CE Arenys de Munt