16 de juny 2019

LLIGA SOLIDÀRIA "STICK CONTENT" 2019, JORNADA 5


BLANES ATLÈTIC B CAMPIÓ D’INICIACIÓ!
EL PREBENJAMÍ TINDRÀ QUE ESPERAR

El CP Blanes Atlètic B passarà a la història com a primer campió de la Lligueta Stick Content en la categoria d’iniciació. Als Blanencs només els hi calia jugar el seu partit contra el Cassanenc per proclamar-se campió sense dependre d’altres resultats, però a més de no fallar, han acabat guanyant el partit per tancar la competició amb un immaculat full de registres: 5 partits guanyats de 5 jugats. Aquest ha estat l’únic partit jugat del grup d’iniciació aquest cap de setmana, per qual cosa la classificació no ha patint canvis. Així doncs, tindrem que esperar al proper cap de setmana per acabar de definir com queden les posicions definitives.


A la categoria de prebenjamí cal destacar d’aquesta jornada el retorn del Platja d’Aro desprès de 3 partits consecutius ajornats. Els platjarencs han tornat a visitar Blanes, aquest cop per enfrontar-se al líder, el Blanes Atlètic B, que eixampla el seu avantatge al capdavant al guanyar per 3-0, sent així l'únic equip del grup que ha completat els cinc partits de la lligueta. Al seu darrera, el Blanes Atlètic A es manté a la segona posició desprès d’imposar-se al Blanes Atlètic C en un partit pendent que es vajugar dimarts, i és ja l'únic equip que pot disputar el títol al Blanes B, depenent com es resolguin els dos partits ajornats que té. El Caldes ha celebrat aquest dissabte el seu Torneig David Cañón i ha aprofitat per incloure el seu partit contra el Blanes C -que ha jugat 2 partits aquesta setmana- dins del triangular de prebenjamí. Els visitants han acabat enduent-se els tres punts.

El Breda ha ajornat els seus partits d’aquest cap de setmana i la seva intenció és poder completar tot el que tingui pendent el dissabte 22. El proper cap de setmana es preveu intens, ja que molts equips tindran que fer mans i mànigues per intentar recuperar els nombrosos partits aplaçats, sobretot a prebenjamí, per definir les classificacions finals de cara al dilluns 24, dia previst per l’acte de lliurament de premis i trofeus dins de la Festa dels Contes de Sant Joan al Jardí botànic Marimurtra de Blanes. 

PREBENJAMÍ-INICIACIÓ

Resultats
CP BLANES ATLÀTIC B – FD CASSANENC: 3-0
CP BLANES ATLÈTIC A – CP BREDA: ajornat
CP CALDES B – CP CALDES A: ajornat

Classificació


CP BLANES ATLÈTIC B - FD CASSANENC: 3-0
 

PREBENJAMÍ

Resultats
CP BLANES ATLÈTIC A – CP BLANES ATLÈTIC C: 3-0 (Jornada 2)
CP BLANES ATL B – H PLATJA D’ARO: 3-0
CP CALDES – CP BLANES ATLÈTIC C: 1-3
CP BLANES ATLÈTIC A – CP BREDA: ajornat

Classificació

CP BLANES ATLÈTIC B - H PLATJA D'ARO: 3-0
CP CALDES - CP BLANES ATLÈTIC C: 1-3
 
Sistema de puntuació:
Partit Guanyat: 3 punts, Partit Empatat: 2 punts, Partit Perdut: 1 punt, No Jugat: 0 punts


Aquesta lligueta és en benefici de: