19 de gen. 2012

MOR CRISTOPHE LEE FERRER "TOF"


L’HOQUEI PATINS ES TORNA A VESTIR DE DOL

Quan encara ens estem recuperant del xoc per la tràgica mort d’Adrian Alonso “Pola” fa uns pocs dies, la carretera ha tornat a tenyir de dol a la família hoqueística.

Cristophe Lee Ferrer, conegut com a “Tof”, de 21 anys, va perdre la vida la nit del passat dimarts en un accident ocorregut a la carretera N-II al seu pas  per Sant Julià de Ramis, quan el vehicle que ocupava com a passatger va topar lateralment amb un altre per causes que encara s’investiguen.

Cristophe Lee en una imatge del seu perfil de Facebook

“Tof”, d’origen anglés i veí de Sant Jordi Desvalls, va iniciar-se en l’hoquei patins en l’equip d’aquesta població, on va jugar fins la desaparició del club. Llavors va passar a jugar en el Girona CH i en el CH Palafrugell a 1ª Catalana, fins l’any passat, quan ho va deixar de banda per dedicar-se plenament als estudis. Actualment residia a Girona on compaginava els estudis a la UdG amb la pràctica del futbol.

Els funerals s’han celebrat avui dijous al pavelló poliesportiu de Sant Jordi Desvalls.

Des d’A Kops d’Stick ens sumem a les mostres de dolor i volem fer arribar el nostre condol als familiars, amics i companys del finat.

Cristophe Lee (a dalt a l'esquerra) en la seva etapa en el CH Palafrugell (foto: web CH Palafrugell)


1 comentari:

Anònim ha dit...

Tof*