9 de maig 2012

L'HC SANT JUST JUGA EL SEU PRIMER PARTIT FEMENÍ

Text i fotos: Premsa HC Sant Just

Aquest dissabte 5 de Maig al Complex Esportiu de la Bonaigua de Sant Just, va tenir lloc el Primer partit Femení de la Historia del Hoquei Club Sant Just. El partit es va jugar contra el Club Olesa Pati, que es va voler afegir a la festa amb una gran posada en escena i sent un rival molt digne per aquest gran esdeveniment Santjustenc.

Les participants de l'històric partit

Desprès de tota la temporada donant-li forma i entrenant molt fort, per fi es va poder vestir de llarg el que serà l’equip MINIFEM del H.C. Sant Just per la propera temporada. 

Per part del Hoquei Club Sant Just van jugar: Maria Moreda a la porteria, i com a jugadores de pista: Angèle Euphrosine, Elna Blanch, Gina Céspedes, Julià Martinez, Lara Vives de la Cortada, Noa Díaz i Sandra Brull, en aquest primer partit no ha pogut venir l’Anna Sanz, esperem en breu tenir-la a l’equip, i com entrenador en Carles Carrera.

Tenim un equip amb molta varietat amb les edats de les nenes de 5 anys i mig fins a 11, que ens farà gaudir de bon hoquei la temporada que ve, de moment el que s’emblava una utopia anys enrere i a principi de temporada ja s’ha complert, TENIM UN MINIFEM AL CLUB.

Només ens cal donar les gràcies en nom de la Junta, sobretot al esforç dels Pares de totes les Noies per el recolzament que ens heu donat per dur endavant aquest projecte i creure en ell, també a tota la part esportiva per haver insistit en donar-li forma, en especial al Carles Carrera que fins que no les a posat a totes a la pista no ha parat, de veritat Gràcies a tots i això acaba de començar... CAN’T STOP THE MUSIC & HOQUEI!!!!!

FEM RODAR EL CLUB EN FEMENI!!!!


1 comentari:

Anònim ha dit...

El treball i la constància ens fa creixer.
Felicitats...!!!