15 de maig 2013

ACTUALITAT BASE CP VILAFRANCA

Font: Premsa CP Vilafranca

Resultats dels partits del CP Vilafranca d'aquest cap de setmana 11 i 12 de maig

2ª CATALANA, GRUP 2:

Caixa Penedès CP Vilafranca B 9- Lleida Llista Blava B 6

Acabant la lliga golejant

I és que aquesta és la tònica d’aquesta temporada del sènior B del Club Patí Vilafranca, ja que ahir va tornar a derrotar al Lleida Llista Blava per 9 a 6 en un partit en què es va arribar al descans amb empat a 2, amb dos gols de Jordi Busquets, i un joc molt de tu a tu, però on el Vilafranca va tenir més ocasions de gol. A la represa, els vilafanquins van sentenciar en 5 minuts, ja que van fer 4 gols, dos més de Jordi Busquets, Quim Vázquez i Marc Martí. A partir d’aquí el Lleida es va desdibuixar de la pista, i el Vilafranca es va convertir en el dominador del partit. De nou Marc Martí tornava a foradar la porteria lleidatana posant el 7 a 2. El Lleida s’acostava a la porteria de Pipo Ventura amb poca claredat, però de contraatac va fer el tercer gol. Però Quim Vázquez i Jaume Oliveras, de falta directa, el va contrarestar marcant el vuitè i el novè gol vilafranquí, al final el Lleida va poder fer tres gols més i deixar el marcador amb el definitiu 9 a 6, que fa que el Vilafranca B sigui primer a 9 punts del segon i tercer classificat que són el Montbui i l’Alpicat.  Cal destacar que en aquest partit van debutar a la 2ª Catalana els juvenils Jaume Güell, Martí Parellada i Adrià Rubio, tots ells amb una gran aportació al joc del Vilafranca.

JÚNIOR: PHC Sant Cugat 6 - CP Vilafranca 4

Derrota ajustada

L’equip júnior del  Patí va caure per un ajustat 6 a 4 davant el PHC Sant Cugat A, a la pista dels del Vallès. El Vilafranca va fer n gran partit amb i jugant amb concentració, però al final els santcugatencs es van endú el partit.

PRE-BENJAMÍ INICIACIÓ: CP Vilafranca 3 - HC Caldes 0

A quarts!

L’equip del pre-benjamí iniciació, va derrotar per un clar 3 a 0 al Caldes en el partit de tornada de vuitens de final, on recordar que a l’anada ja va guanyar per 1 a 2, d’aquesta manera, els Vilafranca  es planta als quarts de final de la Copa Barcelona de la categoria. Ara els jugadors de Miquel Torralba se les hauran amb el Olesa,