13 de maig 2013

EL VENDRELL CAMPIÓ DE LA COPA CERS 2012-13

Font: Premsa CE Vendrell.

El passat diumenge al migdia, el Moritz CE Vendrell va aixecar la copa de campió de la Copa Cers 2013. La final a quatre es va celebrar entre el 10 i el 12 de maig, a les instal·lacions del Club d'Esporst Vendrell en l'any que es commemora el Centenari de la seva fundació. Amb aquesta copa, el Moritz CE Vendrell he fet el doblet en aquesta temporada històrica després d'haver-se proclamat també campió de la darrera edició de la Copa del Rei. Ara, l'hoquei vendrellenc ja compta amb tres títols, ja que a aquests dos aconseguits aquest any 2013 se li ha de sumar la Copa del Príncep del 2009.

El CE Vendrell celebra la consecució de la Copa CERS, el seu segon títol de la temporada.
Des de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell es vol fer un reconeixement als equips participants (CP Vilanova, Hockey Bassano i CP Vic) per l'espectacle esportiu demostrat aquests tres dies, i també es vol donar les gràcies a les aficions d'aquests equips per haver vingut al Vendrell a gaudir d'aquest esdeveniment històric per al nostre municipi. Pel que a la afició vendrellenca, es vol agrair la seva presència en els tres partits, fins i tot a la primera semifinal en què el Vendrell no jugava, i el suport constant que han donat a l'equip en el seu camí cap a la glòria.

El Moritz CE Vendrell va superar la semifinal contra l'Hockey Bassano el dissabte a la tarda amb el resultat de 4 a 6, amb gols de Xavi Barroso (2), Eloi Albesa, Xavi Costa (2) i Jepi Selva, i amb una gran actuació del porter Roger Molina. A la final del diumenge, el Vic es va posar al davant en el marcador en dues ocasions. La primera part va finalitzar amb un 2 a 1 a favor dels viguetans. No va ser fins al minut 48 que Jepi Selva va fer l'empat de falta directa. I a la pròrroga, Xavi Costa va fer el gol d'or que proclamava el Moritz CE Vendrell campió de la Copa Cers.

Una imatge de la final entre el Vendrel i el Vic
Al final del partit va tenir llos l'acte de lliurament de trofeus. En primer lloc, el president del CERH, Fernando Graça, va donar una placa a la presidenta del CE Vendrell, Cati Segura, en reconeixement per l'organització de la final a quatre de la Copa Cers. En segon lloc, el president dek Comité de Disciplina, Trindades Martins, el secretari del CERH, Ricardo Oliveira, el regidor d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Sergi Teruel, el delegat del Govern a Tarragona, Quim Nin, el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament del Vendrell, Martí Carnicer, i la delegada de l'Esport a Tarragona, Gemma Solé van lliurar una placa als àrbitres que van dirigir els tres partits de la final a quatre. En tercer lloc, Cesar Ariatti, vicepresident del CERH, i Víctor Romagosa, president de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell, van donar les medalles de subcampió als membres del CP Vic. Abans del lliurament de la copa, Lluís Ferrer, vicepresident del CERH, i Carmelo Paniagua, president de la Real Federación Española de Patinaje, van lliurar les medalles als campions. I, finalment, el capità Óscar Ruiz va rebre la copa de campions de la Copa Cers de mans del president del CERH, Fernando Graça, i de l'alcalde del Vendrell, Benet Jané.

Guillem Cabestany, entrenador, i Óscar Ruiz, capitá, en la roda de premsa desprès de guanyar la final.
El Vendrell celebra la consecució de la Copa Cers

La celebració de la consecució de la Copa Cers se celebrarà dilluns 13 de maig a la tarda amb el següent programa:
-20 h, concentració de l'equip al CE Vendrell
-20.30 h, inici del recorregut de la carrossa que portarà l'equip fins a l'Ajuntament passant pel c/ Colom, la ctra. Dr. Robert, el c/ Prat de la Riba, el c/ Peix i la plaça Vella. Un cop arribat l'equip a la plaça Vella, on hi haurà una carpa de la Moritz, els jugadors pujaran al balcó de l'Ajuntament per oferir la copa a l'afició i per fer els tradicionals parlaments. I, finalment, es farà un fi de festa a la Sala Els Daus.