OK LLIGA 2012-13 (JORN 28): ST. FELIU DE CODINES 4 - VENDRELL 5

Font: Premsa CE Vendrell

El Vendrell guanya a la pista del Sant Feliu

Alineacions

FERGO AISA SANT FELIU: Jordi Garcia (porter), Jordi Casabayó, Marc Vila, Josep Ramon Altayo, Jassel Oller –cinc inicial-, Roger Valls, Marc Fajas i Tirso Gómez.

MORITZ CE VENDRELL: Gerard Camps (porter), Àngel Rodríguez, Xavi Barroso, Xavi Costa i Eloi Albesa –cinc inicial-, Jepi Selva, Óscar Ruiz, Lluís Ferrer i Jordi Aragonès.

Gols
1-0 (7') Marc Vila; 1- 1 (11') Àngel Rodríguez; 1-2 (16') Jepi Selva, de penal; 2-2 (21') Tirso Gómez; 2-3 (23') Àngel Rodríguez, de falta directa; 2-4 (42') Jepi Selva, de penal; 3-4 (43') Marc Fajas, de penal; 3-5 (45') Jepi Selva, i 4-5 (48') Marc Vila, de falta directa.

Àrbitres: Sandoval i López.

Sant Feliu es va avançar en el marcador amb un gol de Marc Vila al minut 7. Quatre minuts després Àngel Rodríguez va aconseguir l'empat i Jepi Selva, de penal al minut 16, va fer l'1 a 2. Abans d'arribar al descans, el Sant Feliu va poder empatar, però, de nou, Àngel Rodríguez va marcar, en aquesta ocasió de falta directa, per tornar a avançar en el marcador al Vendrell abans de finalitzar la primera part. A la segona part, dos gols més de Jepi Selva van neutralitzar una possible remuntada del Sant Feliu que va anar a per totes per intentar sumar punts per a la seva salvació. Finalment, el Vendrell va emportar-se els tres punts que el mantenen en la tercera posició de l'OK Lliga i poder una setmana més continuar fent història. El Moritz CE Vendrell jugarà el proper partit d'OK Lliga el diumenge 9 de juny, a les 12.30 h, a casa, contra l'Alcoi.