30 d’abr. 2014

OK LLIGA 2013-14 (JORN. 25): CERCEDA 3 - VENDRELL 3

Font: Premsa CE Vendrell

El Vendrell suma un punt molt important a la pista del Cerceda

Alineacions

CP CERCEDA (4): Willy Domínguez, Joan Grasas, José Ramón López, David Torres, Gonzalo Pérez -cinco inicial-, Martín Payero, Juan Fariza y Jacobo Mantiñán.
MORITZ C.E. VENDRELL (4): Xús Fernández, Xixi Creus, Lluís Ferrer, Eloi Albesa, Sergi Miras -cinco inicial-, Jordi Ferrer y Carlos Cortijo.
 
Gols
1-0 (3') Gonzalo Pérez; 2-0 (11') Gonzalo Pérez; 3-0 (20') Jacobo Mantiñán; 3-1 (34') Sergi Miras, de penal; 3-2 (40') Jordi Ferrer, de falta directa; 4-2 (42') Gonzalo Pérez; 4-3 (49') Sergi Miras, de penal, i 4-4 (50') Xixi Creus.

Àrbitres:
Rubén Fernández i Xavier Galán.

Targetes: blaves a Martín Payero (34') i a Sergi Miras (36'), i vermella a Eloi Albesa (39').

Incidències: Xevi Puigbí no va jugar per molèsties al genoll i Àngel Rodríguez no es va desplaçar a Galícia per la seva recent paternitat.

El Moritz CE Vendrell va sumar un punt molt important a la pista del Cerceda superant un 3 a 0 favorable per als locals, al descans, i empatant al darrer minut del partit. D'aquesta manera, l'equip dirigit per Guillem Cabestany es manté ferm a la cinquena posició de l'OK Lliga i ja se centra en el proper gran compromís de la temporada, la final a quatre de la Lliga Europea. El proper dissabte 3 de maig, a les 16.15 h, al Palau Blaugrana, l'hoquei vendrellenc viurà una nova jornada històrica amb la semifinal de la màxima competició europea contra el Porto.

Foto: CP Cerceda

Acord de renovació de Sergi Miras

S'ha arribat a un acord amb Sergi Miras per a la seva renovació. Miras va arribar aquest passat estiu procedent del FC Barcelona i, amb aquest acord, la propera temporada continuarà defensant els colors roig i negre del CE Vendrell.