16 de febr. 2016

LLIGA INICIACIÓ GIRONA 2015-16 (JORN. 12): BREDA 2 - LLORET 2

AQUESTS NENS ENAMOREN!

Els menuts del Breda i el Lloret van aprofitar la seva cita del dia de Sant Valentí per enamorar als presents amb un partit vibrant en el que van fer gala dels seus progressos en el joc, i que va acabar amb un just empat. Els lloretencs van fer el seu millor partit de la temporada i d'aquesta manera van poder sumar el primer punt del que portem de lligueta, a costa d'un rival que, tot i arribar curt d'efectius, va mantenir el tipus i no va posar les coses gens fàcils.

Al final del partit tots els nens van rebre una calorosa i merescuda ovació per part del públic
Un Lloret més efectiu guanya la primera part

El Lloret va començar sorprenent al Breda a les primeres de canvi, ja que es va avançar 0-1 en la primera jugada del partit. Els locals van reaccionar, i dos minuts desprès van poder empatar. A partir de llavors, el partit va entrar en una fase molt maca i entretinguda, amb els dos equips lluitant de tu a tu per aconseguir desequilibrar el resultat, amb mostres de les seves evolucions defensa i en el joc col·lectiu d'atac. Finalment el premi va caure cap al costat lloretenc, que a un minut i poc pel final de la primera part va marcar l'1-2 que va prevaldre fins a la botzina, adjudicant el primer punt en joc cap el bàndol visitant.

La primera va estar molt disputada
Segona part d'infart

La segona part, tot i acabar amb un empat a 0, va ser la millor del partit. El joc intens per part dels dos equips va fer vibrar de valent al públic aplegat a les grades, que per moments no va poder evitar aixecar-se per animar als seus jugadors. El Breda va portar la iniciativa, però el Lloret va correspondre amb una disciplinada defensa que va resultar infranquejable. Tot i que la major part del joc es va desenvolupar en la meitat de pista lloretenca, els locals també van tenir els seus ensurts per culpa de les sortides a la contra del Lloret, que finalment, però, no van portar conseqüències.

Els jugadors del Lloret van treballar molt en defensa
El partit acaba en taules

L'empat de la segona part va fer que la tercera fos determinant per decidir el signe final del partit. De moment el Lloret portava avantatge, ja que amb un empat ja li bastava per adjudicar-se el partit. En canvi, el Breda, només podia aspirar a empatar el xoc, i per aconseguir-lo, només li valia guanyar aquest tercer temps. Però tota la espectació que va generar aquest desenllaç va quedar esvaïda aviat. El Breda va sortir a per totes, va saber trobar-li el punt feble a la defensa del Lloret, i en qüestió de dos minuts ja es va posar 2-0. Els lloretencs van reaccionar i van disposar d'un parell de bones ocasions per retallar distàncies que no va poder encertar. El que sí que va arribar va ser el 3-0, que va trencar definitivament aquesta tercera part. El Lloret es va descentrar i el Breda va començar a acusar el cansament acumulat, pel que el partit va decaure en picat. Ja a les acaballes, amb tot el peix venut, els locals van tancar el resultat amb dos gols més, adjudicant-se la part i salvant el partit amb un empat que va deixar satisfets a tots dos bàndols.

El Breda va treure "l'obrellaunes" i es va endur clarament la tercera part
Tot queda igual, però va a millor

La suma d'aquest punt no serveix per variar en res la classificació dels dos equips en la taula. El Breda continuarà una jornada més com a cinquè classificat, ara amb 11 punts i un partit menys, mentre que el Lloret continuara com a fanalet vermell, encara que ara ja haurà pogut estrenar el seu caseller de punts, certificant la evolució positiva de joc que està demostrant en els darrers partits. La propera jornada el Breda visitarà la pista del Jonquerenc A, que està situat tot just darrera seu amb dos punts menys. El Lloret ha ajornat el seu partit contra el Girona i descansarà abans de tornar a la càrrega d'aquí a dues setmanes, quan es desplaçarà, precisament també, a La Jonquera.

Ara toca treballar i fer pinya de cares al proper partit!

FITXA DEL PARTIT

COMPETICIÓ: Lliga Iniciació A Girona 2015-16, jornada 11.

LLOC/DIA/HORA: :Pavelló Municipal, Breda (La Selva). Diumenge, 14 de febrer de 2016, 16:30h.

CP BREDA (0+1+1): Roger (P), Àlex, Josep, Joana i Gerard.