24 de set. 2010

ELS NOSTRES PROTAGONISTES DE LA TEMPORADA 2009-10

AJUDA’NS A TRIAR-NE UN!!

En A KOPS D’STICK volem triar al nostre PROTAGONISTA 2009-10, i volem que els nostres seguidors ens ajudin. Per a tal fi, hem penjat una enquesta amb els 9 candidats que hem triat entre una llarga llista (... i ho lamentem molt per els que finalment s’han quedat fora!). Els finalistes són els següents:

-Piqueu a sobre del nom per obtenir més informació-

VICTOR CRESPO (CH Lloret): Un jugador amb molta projecció que ha viscut una gran progressió durant aquesta temporada. Ens ha deixat molt bones sensacions.

JOAN TORNER (Amics d’en Joan Petit – Nens amb càncer): Un dels noms mítics de la història de l’hoquei patins, actualment immers en una bona causa.

RAMON BENITO (Blanes HCF): Un gran de les dues darreres dècades del hoquei, que ha decidit penjar els patins, amb un palmarès impressionant.

MARINA CASTELLS (Sorli Discau): La principal artífex de que haguéssim pogut regalar tantes entrades pels partits del Barça.

JORDI (Okcat.cat): Un malalt de l’hoquei que va crear el portal web de referència de l’hoquei català. Un d’aquells personatges anònims, que des del darrera ajuden a mantenir viu l’hoquei a casa nostra.

SERGI FERNÀNDEZ (CP Vic): Entre tots el vam triar, amb tot mereixement, com a millor jugador de la Copa del Rey 2010.

OCTAVI TARRÉS (FC Barcelona): “El més trempat de tots”. Enorme persona i gran jugador, en Tavi, en una mostra d’amor i fidelitat al seu club, ha commogut al món de l’hoquei amb el seu gest de “baixar” a ajudar al filial, en lloc de marxar i continuar en el màxim nivell.

GABY CAIRO (FC Beterans): Tot un personatge. El que fora un dels grans referents de l’hoquei mundial durant la dècada dels ’90, manté intacte el seu esperit guanyador i l’instint “assassí”. Ha estat clau per donar una nova dimensió a la Lliga de Veterans.

MIREIA (A Kops d’Stick): La nostra “petita-gran” companya d’aventures hoqueístiques.




La enquesta estarà vigent fins a finals d’any i, per evitar cassos de favoritisme,  servirà per decidir el 50% del resultat final. L’altra meitat es decidirà mitjançant la votació d’un jurat format per personalitats vinculades al món de l’hoquei patins.

ESPEREM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!!